Meklēju 15\" Escort RS/xr3 diskus

edijz Reģ.: 23.02.2006
 
Peksiic Reģ.: 07.11.2003
0 0 Atbildēt

pirmajaa linkaa redzamie diski man BIJA. Darbaa tureeju, kad vienu ziemu noraxtiiju mashiinu, diski ar visaam vasereneem tipa palika noliktavaa, bet pavasarii kad aizgaaju no taa darba, diski vairs nebija atrodami.

edijz Reģ.: 23.02.2006
0 0 Atbildēt

Kaut kur iesprūda tavs meils, atpakaļ neaizmeta? Man bija uz brīdi aizliecies mailserveris, bet nupat it kā visi meili sakrita un tavējo nemanu.

Galvenais Reģ.: 02.07.2001
0 0 Atbildēt

man gan tīri labi patīk braukt ar 16` 45 profila riepām (ar visu cieto sēdināto piekari). Kā reiz lielāks riteņa diamentrs, tātad mazākām bedrēm iet pāri. Katrā ziņā labāk nekā ar xx/50/15. Vot ja būtu 40 profils, tad gan varētu padomāt.

edijz Reģ.: 23.02.2006
0 0 Atbildēt

Nu vot nez. Pagājušo vasaru reizes četras sanāca noķert mīksto, nebūt nebraucot lielās bedrēs iekšā un uzmanīgi pētot ceļu sev priekšā. Bet pie mums jau tās bedres un bedrītes rodas ātrāk, kā spēj visas piefiksēt. Stulbi, ka tai zemprofila riepai grūti tā uzreiz sajust, ka šamā patukša metās. Bet atliek nobraukt 100 metrus ar tādus, kas jau pamazām laiž kaut kur gar malu gaisu, un var mest ārā. Ok, štrunts ar naudas izteiksmi. Bet vienkārši apnīk skraidīt apkārt taisnojot diskus un meklējot jaunas riepas. Un arī pati braukšana top citāda - sāc bremzēt pie sliedēm, pa tādām ielām kā teiksim Lokomotīves brauc manāmi iesprindzis, jo, lai arī nenormāli lielas bedres nav, arī tie mazie nelīdzenumi liek satraukties, pie dabas krūts arī pašvaki braukt, jo pa trepjveidīgo granteni jāpārvietojas lēni un uzmanīgi. Tagad ziemā ar balonriepām cita štelle, brauc kā traktorists un ne par ko nedomā. Jā, uz šosejas ar zemajām platajām riepām ir pavisam cita lieta, daudz patīkamāk turas pie asfalta. Bet man pa pilsētu principā vien sanāk braukt.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti