- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nea, es negribu uz jauno virs 10 tk. Man gribētos ap 7tk EUR tādu Accordiņu. Smuks un 2.0 motorīts tīri žirgts. Citas līdzvērtīgas (dizaina un kvalitātes ziņā) alternatīvas es neesmu vēl ievērojis... Tik vien interesē, vai remonta izmaksas (ja nu atkal kaut kas gadās...) nav tādā pašā '02 Pasāta līmenī..
LyNx8 rakstīja: sūdu.. es negribu riskēt ar to motoru. sataisīts jau būs, bet nu i nafig. pārgāja patika.
Tu domā, ka smukajam, žirgtajam akordiņam arī tādi mēsli nevar notikt?
Tad tagad par pasātu nu jau bus savi 10 uzcepti. Tagad turpināsies šitie murgi?
Topic gavno, afftar mutak.
LyNx8 rakstīja: sūdu.. es negribu riskēt ar to motoru. sataisīts jau būs, bet nu i nafig. pārgāja patika.
Značit ņerga esi.
Man bija A4, kuram pārlūza turbīnas ass, iemauca eļļu degkamerā, salauza 1 virzuli un salieca 2 klaņus. Izlauza nelielu robu cilindrā, netīšām pagriežot starteri, tika nolauzti spararata 2 zobi... Un?? Motors tika sataisīts, izlūzusī vieta izslīpēta ar smulšpapīru, klaņi nomainīti, spararats ar un tika braukts. Ziemas trasēs izkabināti visādi sābi un citi šroti... un nekas, viss OK.
Ja tu šitā puņķosies, sāksi izklausīties pēc Ziloņkaula krasta mīkstulīša.
Nemet tik ātri plinti krūmos - sataisi Pasātu un brauc vismaz 3 gadus! Tam auto taču vēl ir labs potenciāls, saules mūžs priekšā. Pērkot citu auto, Tu tāpat neatradīsi tādu auto, kuram nekas nebūs jāremontē.
![]()
![]()
![]()
saules mūžs viņam...
ēzelis.
VWfans rakstīja:
Nemet tik ātri plinti krūmos - sataisi Pasātu un brauc vismaz 3 gadus! Tam auto taču vēl ir labs potenciāls, saules mūžs priekšā. Pērkot citu auto, Tu tāpat neatradīsi tādu auto, kuram nekas nebūs jāremontē.
baudāms ar ātrumu 75km/h
deksters rakstīja: fan, tu vēl aizmirsi piebilst, ka tas ir viens baudāms auto...
saules mūžs viņam...
Ar to auto vēl var ar augstu apmierinātības pakāpi, paretam kaut ko pieremontējot, braukt līdz 2017.gadam skaistus 350 tūkstošus km.
deksters rakstīja: Vot jāuzcep topiks- Nez kur palikuši Jaguāri, šodien pabraucu pa Rīgu, nevienu neredzēju.
šodien biju ielās..... ar NOMAZGĀTO mašīnu.... redzēju arī jaguārus....
bet tu jau droši vien pārdaugavā skatījies ![]()
![]()
![]()
![]()
ja normālā kantori sataisīs- tad nafig pārdot mašīnu ar jaunu dzinēju?
Starp citu HONDA ir brīnišķīgs auto.,.... paziņam motors aizgāja pa pieskari.... apkalpojas tikai pie dīlera.... iemesls - veca vai nepiemērota eļļa.... un tas pēc apkopes ar eļļas maiņu pie ofic. dīlera.... psc vienkarši....
Respektīvi pārplīsa virzulis un tad nu bija laba epopeja meklējot risinājumu - likt jaunu komplektu vai vienu lietotu...
LyNx8 rakstīja: Anonimikis - klaja ironija vai tomēr daļa patiesības??? Auto smuks, bet uz ielām to skaits pēdējā laikā tiešām ir absolūti niecīgs... Laikam jau tiešām kaut kapēc neizdevies modelis, lai gan dizains man pat ļoti patīk, salīdzinot ar citiem tā gada autiņiem.
Ir diezgan tādi uz ielām, vismaz es redzu
Par smukumu var diskutēt, ja nebūtu nākošās Accordu paaudzes, es piekristu, ka smuks, pats vienu brīdi tādu gribēju.
Kas vēl šajā segmentā? Manā skatījumā:
626. Mazda - iztikas minimums
Mitsu Galants - smukāks un lētāks kā Honda.
Ir arī Galants ar 2.4L (GDI, benzīns), 150zs@5500rpm/225Nm@3500rpm . Pac lietoju universāli, pa pilsētu 11.5L/100km (mēriju nedēļu apakaļ, diezgan dinamiski braukājot tikai pa pilsētu) uz šosejas ~7L/100km (barucot ar ~110/120km/h). Nepatīk sliktā skaņas izolācija, bet varbūt tapēc ka universālis. Patīk vilkme, jau no pašām apakšām. Patīk gaita, vadāmība, ietilpība un izskats.
Piekrītu saf par ne visai labo skaņas izolāciju (vēja un riepu, sevišķi šipu
, troksnis), bet nav jau mirstamā kaite.
Ietilpība - salonā ērti, aizmugurē sēdošiem, ja tikai tie nav basketbolisti, ceļgali krēslā nedurās. Bagažniekā 4 riepas ielikt nevaru, jo vienai CDchangers traucē, bet to var pieciest
Rezerves daļas nav kosmiski dārgas, kā arī mani biedēja. Pēc nopirkšanas apkopē iztērēju 200Ls - 2 zobsiksnas, spriegotājruļļi, eļļa un filtrs, priekšējie bremžu diski un visas 4 kolodkas.