Divripeklis vulgaris

911 Reģ.: 11.04.2003
 
WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Vien dien shitadu pie Briivibas piemineklja redzeju Riigaa. Prikoliigs, un tiri nasks, vieniigais kaa ar tiem uzlaades cikliem XVZ. Mums jau iisteniiba stulbi nau pat taadu normaalu ritenbrauceeju celinju, visu laiku strap krustojumiem ne vairaak par metriem 100 ( iznjemot verbut vienigi Skanstes ielu, bet driiz jau arii tur bus bezjeegaa mazu ielinju).

nafigators Reģ.: 09.04.2007
0 0 Atbildēt

Pļa, nu ko tik aiz garnlaicības neizdomāsi....

Jo tālāk, jo trakāk...

LyNx8 Reģ.: 21.01.2003
0 0 Atbildēt

A es ar tādu esmu braukājies.

Labā štelle, dikti sirreāla sajūta, bet iet tas aparāts godam. Viienīgi cena - uz 5000 Eur nav no tām foršākajām. Bet, ja Rīgā būtu ideāli trotuāri (grūti ar šito lekt un rāpties pa betona apmalēm) - tad šitais aparāts priekš pilsētas ir labu labais. Ir jau gan arī bezceļa variants šim Segway aparātam, bet tas vēl dārgāks. NY policija ar šitiem braukājas, un arī koncertos profesionāli operatori ar šitā aparāta palīzību pārvietojas (apbruņojušies ar SteadyCam).

Pagāzies tik uz priekšu un tas verķis sāk braukt. Pagāzies atpakaļ - sāk bremzēt. Interesanta rotaļlieta.

Te ir viens apraksts LV variantā, tik bilžu nav.

next.delfi.lv/...

Vitamin Reģ.: 07.05.2004
0 0 Atbildēt

Šitādus redzēju Lietuvā policistiem, nekādi nevarēju saprast, kā viņi nenorauj uz deguna

UBJU Reģ.: 14.11.2001
0 0 Atbildēt

Šitam aparatam ir sezonāls raksturs, pa tadu cenu ?

LyNx8 Reģ.: 21.01.2003
0 0 Atbildēt

Ja nopērc offroad versiju, vālē kaut ziemā - galvenais, lai riepas ir labas ar kārtīgu protektoru un šipiem.

Uz muti ar šito nevar noraut tāpēc, ka tam iekšā ir četri žiroskopi, kas, kamēr vien ir elektrība, notur to vertikāli. Ja baterija iet uz beigām, tas skaļi sāk pīkstēt un apstājas jau laikus. Ja iemanās, ar to var veikt ļoooti straujus un izcilus manevrus, kā ne ar vienu transporta līzekli. Pat ar kājām tik strauji nevar samest un apstāties kā ar šito...

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Vien dien shitadu pie Briivibas piemineklja redzeju Riigaa. Prikoliigs, un tiri nasks, vieniigais kaa ar tiem uzlaades cikliem XVZ. Mums jau iisteniiba stulbi nau pat taadu normaalu ritenbrauceeju celinju, visu laiku strap krustojumiem ne vairaak par metriem 100 ( iznjemot verbut vienigi Skanstes ielu, bet driiz jau arii tur bus bezjeegaa mazu ielinju).

līdz 38 km aizvelk.... www.segway.com/...

tikai šīs jau nu noteikti pie 6-7k Euro maksās....

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

ja nu kaads siltaa laikaa uz Nidu dudina tad tur jamie tiek iznomaati.. izskataas jau nu toch labi... vismaz apmaaciibas proces.. kameer seedeejaam kafushkaa un luureejaam shitameejo verkjiishu vizinaashanu ...viena madaama maacoties shkuuniitim durvis izgaaza

911 Reģ.: 11.04.2003
0 0 Atbildēt

ejošākais modelis latvijā maxā diku virs 3.5 latiem. moins. nu bet nopakots ar žiroskopiem, kas to pašu notur līmenī, aprīkots ar silikona riepām litija baterijām utt. arī amsterdamas lidostā schiphol drošībnieki ar šitiem pārvietojas - kā nekā varot pat 20 km/h sasniegt. ja interesē kontakti, vajag parakties segway mājas lapā, tur būs norāde uz baltijas valstu ofic. dīleri viļņā, un ņemot latviešu valodu pie kontaktiem ir norāde uz džeka tel. # un emanuēlu latvijā.

LyNx8 Reģ.: 21.01.2003
0 0 Atbildēt

Ideots rakstīja: ir kāds moš izbraucis? nez kādas sajūtas ?

Esmu braucis. Kā jau teicu, sajūtas sirreālas, jo tas šķiet mazliet neloģiski un ķermenim nepieņemami - gāzties uz priekšu, lai brauktu uz priekšu. Bet ar laiku pierod un pēc brīža jau var taisīt brīnumu brīnumus ar šito verķi. Apstāšanās no 20 kmh ir iespējama gandrīz momentāni - galvenais tik sagāzties uz atpakaļu max strauji. Vispār jau zvērīgs aparāts.

alisters Reģ.: 04.09.2002
0 0 Atbildēt

Ideots rakstīja: uzbūru ainiņu, ka uz Salu tilta ap 08.30 pa pirmo joslu pārvietojas simtiem biroja darbinieku ar šādiem verķiem.....

wo būtu Hohma......

Jā, un līdēji apbrauktu rindu un krustojumos spiestos, varētu pukstēt un purpināt "kur tu lien?!". Parādītos krutās versijas, ķipa džipi. Maxas stāvietās nemaksātāji, kontrolieris nošāvies, jo nevar salikt klamburus pāris simc ielas malās noliktajiem. u.t.t.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti