Gnoms, ko nu?
Smong, varbūt piedāvāsi vēl antīkāku detaļu?
Gnoms, ko nu?
Archijs2 rakstīja: Gnoms, ko nu?
Tev, āpsi, cilvēks piedāvā variantu. Pasaki paldies,ja neder, nevis lecies.
Cita marka, 20 gadu starpība - protams, ka neder... =/ Vajag tieši šādu ķēdi, kā iepriekš minēju.
smonG rakstīja: ups...
Audi markas vienīgais auto ar A/T iznācis A4 modelī un tikai 2001 gadā...
man brālim, savulaik bij Golfs ar A/T, tur bij'vai nebij'tā ķēde? tb golfs bij '81 (laikam) vai tad jau viņi bija zem Audi?
reāli dabā ir otrādāk.... tobiš audī ir zem fofāgena... respektīvi folksis "imejet" auģuhu
Pirmais rakstīja:
man brālim, savulaik bij Golfs ar A/T, tur bij'vai nebij'tā ķēde? tb golfs bij '81 (laikam) vai tad jau viņi bija zem Audi?
reāli dabā ir otrādāk.... tobiš audī ir zem fofāgena... respektīvi folksis "imejet" auģuhu
PN,čuģik.
deksters rakstīja:
Pirmais rakstīja:
PN,čuģik.
tev arī tā audī švakā ķēde neliek mieru???
nopērc takš reiz mersedesu ar automātu
Pirmais rakstīja:
deksters rakstīja:
Pirmais rakstīja:
PN,čuģik.
tev arī tā audī švakā ķēde neliek mieru???
nopērc takš reiz mersedesu ar automātu
Visu kārbu mainīja, bet ķēde kā detaļa trūkst, lai varētu procesu pabeigt.
Tikai pērkot visu kārbu, kas maksā 4500Ls. Pašlaik man remonts izmaksā līdz 1500Ls, trūkst tikai ķēdes.
pamklē kārbu remontu kantoros. Pazvani pa sludinājumu numuriem. Vai arī Lietuvā pameklē.
Gnoms, nav tas kvatro. 2.5 TDI.
Archijs2 rakstīja: Gnoms, nav tas kvatro. 2.5 TDI.
Un kas ta 2.5TDI nau Quatrro komplektacija pieejami gribi teikt ...
wvfans rakstīja:
Archijs2 rakstīja: Gnoms, nav tas kvatro. 2.5 TDI.
Un kas ta 2.5TDI nau Quatrro komplektacija pieejami gribi teikt ...
Ir, bet ne manējais. Tā kā man nav nej jausmas, cik tā ķēde atšķiras dažādu auto kārbām, tad precizēju.
Atsevišķi ķēdi tur nepārdod, vismaz neatradu.
Ātrumkārbas ķēde
Sveiki atkal!
Esmu ticis pie auto remonta, kas gandrīz arī ir pabeigts ar vienu BET - trūkst Audi A4 2001. g. modeļa automātikās ātrumkārbas ķēde! Praktiski vienīgā detaļa, kas nepieciešama, lai liktu virsū kārbu. Ja kādam ir iespēja tikt pie tās, tad padodiet ziņu.