- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kur es sliktākajā gadījumā varētu uz sitienu aizņemties dažus sotus, man ir zināms, mani interesē, kā var tehniski šī lieta beigties ![]()
Man vispaar no seniem laikiem metaajas tiesi no taada modela un gada audi hidrauliskaa stuures reika, labaa stavoklii, nav teceejusi ne pile. Vienigaa probleema bija laikam, ka vietaa, kur skruveejas klaat bija noluuzusi sktuuve un palikusi ieksaa - jaameegina kautkaa izgriezt vai izurbt araa.
Vobsem to reiku varu Tev atdot par velti, vai teiksim vienu alu ![]()
Mefistofels rakstīja: Tev nav stuure spastiprinataaja un Tu vinu gribi ielikt? Priekskam? Prieks problemaam ?
Man vispaar no seniem laikiem metaajas tiesi no taada modela un gada audi hidrauliskaa stuures reika, labaa stavoklii, nav teceejusi ne pile. Vienigaa probleema bija laikam, ka vietaa, kur skruveejas klaat bija noluuzusi sktuuve un palikusi ieksaa - jaameegina kautkaa izgriezt vai izurbt araa.
Vobsem to reiku varu Tev atdot par velti, vai teiksim vienu alu
Stūres pastiprinātājs ir ekstra, kuru man tur absolūti nav
Okej, es neesmu vārgulis un sen esmu piešāvies grozīt ar priekšējajiem riteņiem sajūgto 'sporta' baranku, bet, ja es teiksim autiņu aizdotu muterei, gribētu redzēt, kā viņa grieztu ![]()
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20