ja dotais eksemplars patiešam ir tadā stavoklī ka bildēs tad jau varetu prasit ap tukstoš lvlnaudiņām,
es personigi tadu eksemplaru nepardotu,ieliktu šķunitī lai stav,letaks viņš nepaliks,pec gadiem 10 maksas pieklajigi.
nu bet mums jay šodien vajag to pieciti,tas nekas ka rit bus sotaks
Ufffff...kā man šitie diletanti piegriezušies...nevaru vairāk...
Vajag žigu ideālā stāvoklī par pusvelti? Ja tik varēsi pierādīt ka tu taisies viņu restaurēt tev iedos n3 telefonus tantām kas grib saglabāt "loloto"... aizej uz motormuzeju un aprunājies ....
Cik var mocīt cenas ? kādi 1,5kLs par žiguli?
1938 gada mersedesu ciešamā stāvoklī kurš ir palicis ~1000 eksemplāros var dabūt par 3kLs a jūs gribat par mašīnu, kas ir katram otrajam opim garažā puscenu ? galīgi prātu saspieduši te daži...
Es pirms mēneša runāju ar viņu glabātāju ... 200-400Ls par žigu ir laba cena (ar noteikumu ka pirmo gadu izlaidums).... 300-600Ls par 24 volgu attiecīgi!
Pēdējā laikā paskatoties ss.lv gribas vemt ...par grabažām prasa astronomiju!
Kāds no jums loliem zin cik maksā restaurācija mašīnai?
piemēram to ka krāsa jaatjauno , ka maza buktīte rada problēmas pārkrāsot visu detaļu? un lielāko ties visu mašīnu, pat ja viņa izskatās kā šis žigulītis ?
Viens ielicis atrestaurētu volgu par ss.lv pa 7000E taga katrs sevi cienošs kretīns savu opja grabažu atļaujas likt par 5000Ls
Kāds no jums sajēdz vispār ar ko atšķiras restaurēta mašīna no standarta 30 gadus lietotas?
vēl viens stulbums ....
"10 gadus pastāvēs maksās miljonu"
A to ka tu tajos 10 gados to ļimonu pakāsīsi garažā viņu sildot maksājot zemes nodokli un remontējot savu pepelacu uz ielas vai servisā esi padomājis?
Tādi indiāņu bisnesmeņi ka riebjas....
Man volga gadā izmaksā nieka 1692Ls tikai tādēļ ka viņa eksistē nemaz nerunāsim par "čubināšanu"!
Cits jautājums ir kāds kaifs ir izbraukt ar viņu vienreiz mēnesī ....
Par šo konkrēto žiģi var prasīt savus 300-400Ls stāvoklis atbilst neiedziļinoties.
Bet ja atdod restaurātoram - atdod labāk par velti - tā jau cilvēks iegāzīs milzum naudas tajā.