Bazhix rakstīja: Shii ir kolekcijas veertiiba. Viens saimnieks, neruuseejis, puteklji katru dienu ar miiljumu nost slauciiti
Es tik nevaru saprast, kamdeelj kolekcionaariem vajag tik daargu klamu, ja ar to nebrauc.. ......
kāda kolekcijas vērtība šitam konkrētajam lūznim???? paskaidro sīkāk????
kolekcija sākas no vismaz 2 eksemplāriem....
es saprastu ja kolekcijā jau būtu visi citi žiguļa modeļi un tikai šitas pietrūktu.....
vai arī pilnīgi visas rūpnīcas krāsas konkrētam modelim....
vai arī kolekcionārs ir nolēmis iegādāties pilnīgi visus žiguļus un sakārtot savā piemājas pļavā sērijas numuru augošā secībā....
vai arī mēģināt savākt vienkopus tos pepelacus, kuriem reklama.lv ir minēts "viens saimnieks"
man radinieks bija kādus 3 gadus atpakaļ iepircis žiku par 100lašiem... braukāja pa laukiem... kamēr uzsita vienu stūri, otru, trešo..... un nu tam dzelzim ir normāla kondīcija....
a no citas puses.... man ir stipri pie kājas par cik kādi luņi ir ar mieru to hlamu pirkt.... ja jau logs vaļā neverās un nev iespējas bārstīt naudas zīmes pār rajonu.... bet atļaujiet man arī publiski ierēkt par to pajoli, kas par šito ideālo miskasti (pie tam bez skates) maksās vairāk kā 200ls (tas varētu būt pataloks cenai ar pillu bāku, jaunu akumulatoru un vēl braucamām riepām)
kolekcija..... atļaujiet ierēkt..... moš vēl brežņeva bilde tur iekšā karājās, kā dažiem ikoniņas....
publicē viņa telefoniņu, būs man kautkas ārā metams, noteikti piezvanīšu 

p.n.
tad jau venīgais man pazīstamais kolekcionārs ir ursis.....
Sviestcs, tas nav uzskatāms par kolekcionāru, jo reizēm kādu sābu no savas kolekcijas pārdot (tiklīdz uzrodās kāds pircējs)