Izmērs ir visai rets - 6x8".
Savējam atradu Sony (marku gan vairs neatceros). Čiekurkalna Ford daļu veikalā (tagad blakus Pērnavas ielas Statoilam) bija nopērkami oriģinālie, bet Sony man patīk labāk.
Izmērs ir visai rets - 6x8".
Savējam atradu Sony (marku gan vairs neatceros). Čiekurkalna Ford daļu veikalā (tagad blakus Pērnavas ielas Statoilam) bija nopērkami oriģinālie, bet Sony man patīk labāk.
Liekas ka visiem autiņiem durvīs ir nestandarts. Es priekš VOLVO arī neatradu original izmēra!
Nesaprotu tos ražotājus, kas durvīs kabatu vietā iemontē kaut kādus grabuļus
prieksējo vieta var iebāzt lielos ovālus aizmirsu kāds tas izmērs bija, vajag tikai biki pavīlet plastmasu dekoratīvo, bet no ārpuses nekas redzams nebūs
man kad bija mandele arii durviis iestuukjeejaas lielie ovaali- bija ok.
Es gan rakstīju par oriģināļo izmēru....
Protams, iestūķēt var visu ko. Ērtāk gan ir lietot fleksi, ne vīlēt, bet tas nu tā....
Principā, ir nopērkamas arī pārejas no ovāla uz apaļo un tad jau var likt iekšā jebkurus grabuļus. Taisnība, der atcerēties, ka izmērs jau nenosaka visu, bet tas nav mazsvarīgs! Ne jau velti labs skaļrunis parasti ir arī paliels....
Latgalītē vīriem kas andelē skaļruņus ir katalogi ar gandrīz visu autiņu skaļruņu izmēriem.
Mondeo durvju skaljrunji.
Nekur netaa nevaru atrast Ford Mondeo 1998 Ghia, hecbeks, prieksheejo un aizmugureejo durvju skaljrunju izmeerus. Varbuut kaads zin kaadi tie ir?> Citaadi naaksies kjerties pie sruuvjgriezha klaat...