Autofavorīts nemāk nomainīt eļļu

foobar Reģ.: 25.04.2002

Nomainīju eļļu autofavorītā. Rezultātā eļļa tek gar filtru garām, jo nomaiņa veikta nekorekti. Pieliet eļļu un korekti nomainīt filtru atteicās. "Know How" tiem cilvēkiem nav pilnīgi nekāda. Par sava darba rezultātiem pat tik triviālā situācijā viņi arī nekādi neatbild. Rodas jautājums - kapēc tur vispār braukt? Bet nu izskatās, ka es neesmu vienīgais, kas to ir sapratis (uz normāliem servisiem ir jāpierakstās vismaz nedēlu uz priekšu - viņiem ir uz nākamo dienu puse dienas brīva) - tas priecē.

Visiem iesaku uzmanīties un nepīties ar tiem krāpniekiem!

 
1 2
sintris Reģ.: 09.10.2003
0 0 Atbildēt

foobar rakstīja: Nomainīju eļļu autofavorītā. Rezultātā eļļa tek gar filtru garām, jo nomaiņa veikta nekorekti. Pieliet eļļu un korekti nomainīt filtru atteicās.

Visiem iesaku uzmanīties un nepīties ar tiem krāpniekiem!

Ja ir čeks par veikto darbu un ja esi gatavs stāvēt par savu taisnību

www.ptac.gov.lv/...

Reizēm tas nostrādā. No personīgās pieredzes

Ksneps Reģ.: 01.08.2004
0 0 Atbildēt

Jau otrā negatīvā atsauksme par to kantori, kuru dzirdu pēdējo nedēļu laikā. Laikam kaut kas mainījies ne uz to labo pusi.

farruhs Reģ.: 01.02.2006
0 0 Atbildēt

Tas ir figņa... Alfa Motors sajūga diskus pārkniedē,atsperes padauza ar āmurīti un laiž kā jaunus...

Saprotams,ka var kniedēt,kaut kādiem mazmotoriem,bet ne jau auto kam tuvu 200HP un vairāk.

Nu un,kurš pie auto saņemšanas pēc remonta spētu pateikt,ka sajūgs ir kniedēts nevis jauns... rēķinā sajūgs spīd un laistās,jo taču "jauns"...

Un tas nav vienīgais gadījums...

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Alfa motors un auto favorīts pieder savstarpēji tuviem radiniekiem, ja nemaldos brāļiem...tā ka nav ko brīnīties

TDI Reģ.: 29.01.2002
0 0 Atbildēt

Motorolers rakstīja: Alfa motors un auto favorīts pieder savstarpēji tuviem radiniekiem, ja nemaldos brāļiem...tā ka nav ko brīnīties

un tie chista ir braalji Ilmaari piedevaam veel baisie nabagi - nespeej 'pavilkt ' saistiibas pret klientiem , maksaat darbiniekiem godiigas algas , karoch riktiigi smerdelji . Veel 2gadi atpakalj , biju vinju 'fans' , bet tagad diemzjeel vinju liimenis ir nokrities liidz Kjeemiem daudzi 'labie' maisteri ir notinushies , palikusi vairs tik shushera . Diemzjeel , bet fakc . Taads shtunts ,kaa nepievilkts filtrs , ir pupu miza pret paartruukushi zobeni un nepievilktaam skruuveem ritoshajaa

arba Reģ.: 16.12.2002
0 0 Atbildēt

Un tāpēc jauns GEtz ir labāks par 5 gadīgu OOOO

RHINO Reģ.: 02.10.2001
0 0 Atbildēt

A vinji nav gadijumā kadu biznesa skolas apsolventu darbā pieņēmuši? Kādu "Centi Ūbeli"? Kas domā ka darbinieki un klienti ir tikai matemātiski mainīgie Ne viena vien firma ir tuvu kraham novesta ar shitiem gudrishiem

Centis_Nuudele Reģ.: 26.11.2007
0 0 Atbildēt

RHINO rakstīja: Kādu "Centi Ūbeli"?

Ne tik šerpi, jaunekli.....

Centis_Nuudele Reģ.: 26.11.2007
0 0 Atbildēt

arba rakstīja: Un tāpēc jauns GEtz ir labāks par 5 gadīgu OOOO

ar ko viņš ir labāks? Vai viņam ir sausais karteris un filtru nav jāpievelk

Rashns Reģ.: 12.06.2003
0 0 Atbildēt

Vakar biju uz Wess motors servisu uz lielo apkopi (60000)un vēl klucu mainu, patīkams iespaids radās un galvenais, ka cena gandrīz tādas pašas kā gross auto, kur slinķi strādā.

Mašīna tīra un vēl diagnostika par velti piekarei, amartizatoriem.

Tā kā ja ir toyota, tad nevajag baidīties no wess motors.

taxman Reģ.: 04.12.2006
0 0 Atbildēt

Nav jau brīnums; ja paskatās, kas par purniem tur darbojās...

Tāpēc jau ilgāku laiku sadarbojos ar Gross Auto... to, kas uz Maskavenes. Tiešām pagaidām 1 serviss, ar kuru patīkami strādāt. Normāla attieksme pret klientiem (tev piezvana, paziņo par darba gaitu un termiņiem, laicīgi pabrīdina, ja gadās kāda aizķeršanās), un pedantiska attieksme pret darbu. Varbūt man paveicās, bet no 6 servisiem, kuros biju, ieskaitot oficiālo VW centru (tur gan neiesaku nevienam nokļūt) pagaidām starpība kā diena pret nakti.

Cenas nav priekš kapeiku jandelētājiem, bet ir zemākas par oficiāliem servisiem.

R99 Reģ.: 09.02.2005
0 0 Atbildēt

Ik pa brīdim parādoties šādiem topikiem, lēnām kļūst skaidrs to vietu TOP-3, kur tiešām NEVAJAG braukt. Cik es esmu ievērojis, tas varētu izskatīties šādi:

1. Autofavorīts

2. Kemi

3. Gros Auto Zemzaru ielā

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Neteema:

Ja kaads teica labus vaardus par Wess, tad aljuashos pateikt labus vaardus par Amserv - ari tur sanjemu tieshi taadu pashu labu servisu. ( varbuut pat ljoti labu, jo sava muuzhaa esmu tikai 2 apmekleejis ar saviem auto Helms-1 ari loti OK, un otrs Amservs.)

Teema:

Koleegam ar Celica gen7 savukaart ne visai patiikam sastapshanas ar ... guess who... Autofavoriitu.

Redliner Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

Par kuru kantori tieši iet runa ???

shearer Reģ.: 27.06.2001
0 0 Atbildēt

R99 rakstīja: Ik pa brīdim parādoties šādiem topikiem, lēnām kļūst skaidrs to vietu TOP-3, kur tiešām NEVAJAG braukt. Cik es esmu ievērojis, tas varētu izskatīties šādi:

1. Autofavorīts

2. Kemi

3. Gros Auto Zemzaru ielā

jaa zemzaru ielas grosauto straadaa pilniigi daunji, saakot ar servisa pienjeemeejiem un vinu tizlo attieksmi un beidzot ar servisa vechiem. esmu tur paris reizes uz aatro kautkadus siikumus dariijis. cenas nopleesh milziigas, straadaa leeni, darbs suudiigs. mekleeja man kur tek tosols. es saku davai es paraadiishu, jo nav laika, man uz darbu jabrauc. es tak zinu kur tek, jo vakar jau nopluudi konstateeju un biju uz paceelaaja, a servisa pienjemejs uz mani bljauj lai netraucee servisa vechiem straadaat. es vinu pasuutiju, aizgaju pie servisa dzheka un paradiju ar pirkstu kuru trubu jaamaina. atnaca servisa pienjeemeejs, taads amplis ar shauru pieriiti un boriigaa tonii, saaka kautko man praatu chakareet ka taa ir origjinaldetalja un ka vini to nevar izdariit, es pateicu lai maina to trubu kuru es paradiju un piemeklee kautko, nav pirmais bmw kuram nogriezh stucerus un pieliek pie citas trubas, vai ari es tulit braucu uz citu servisu. konstateet kautkadus defektus vai labot uz savu roku viniem neko nedrikst uzticeet. straadaa kaa leenie divplaakshnji. vienigais veids ka kautko panaakt ir paradiit ar pirkstu un pateikt - nomainiet shito detalju.

aa un taamee paraadaas mistiski kautkaadi cipari par kautko. tjipa kautkada ritoshaas daljas paarbaude vai tamliidziigas lietas. tjipa chalis man pasaka - rekur tev gjeneratora siksna jaamaina - taamee par to 1.80ls. a es ta atbraucu mainiit trubu, nevis siksnas...

KOHINURS Reģ.: 07.11.2006
0 0 Atbildēt

Ko nu ēlļas maiņa - man pirms gadiem 3 tajā A-favorītā lampiņu nomainīja tā, ka pēc km10 salonā sāka nākt sviluma smaka. Izrādījās - nez kādas herņas pēc "meistars" lampiņu nav dabūjis vietā un nostiprinājis ar izoleni!!!! Staru kūlis pret lēcu, dabīgi, ne tajā attālumā, ne tajā lenķī, un plastmasas uzvārījās.

Bet līdzīgi jau izrīkojas arī citi.

Uzmauca ziemenes - pēc laiciņa kaut kas klab. Apskatu - uz viena no riteņiem nav skrūves un pārējās četras jau vaļīgas. Nu labi, vajadzēja pašam pēc mirkļa pārbaudīt un piegriest, bet nebūtu jau bijis ko - viena no skrūvēm norauta.

Vispār iespaids, ka bieži darbā tiek paņemti cilvēki, kuri galīgi nejēds, kas ir jeb kaut kāda atbildība (gan par klienta mantu, gan dzīvību), ja nevar pateikt, ka gluži viss ar autiņu nav kārtībā. Negribas pat domāt, kas varēja notikt, ja pie stūres būtu sieva, meita, vai cits, kas nav pieradis pie konkrētās mašīnas - nepievērstu uzmanību vibrācijai, troksnim vai vieglai plastmasas dvingai salonā un ... sekas nav grūti iedomāt.

Smart7 Reģ.: 16.11.2005
0 0 Atbildēt

Ja jau labi vārdi, tad Ford centrs Skanstes ielā arī super strādā!!! Zvana stāsta, kas, ko, kā, cik? Cenas ar ok, letāk kā pie Ļošas garāžā!

arba Reģ.: 16.12.2002
0 0 Atbildēt

Centis_Nuudele rakstīja:

arba rakstīja: Un tāpēc jauns GEtz ir labāks par 5 gadīgu OOOO

ar ko viņš ir labāks? Vai viņam ir sausais karteris un filtru nav jāpievelk

Tapēc, ka man ir pie kājas, ka viņi garantijas auto nepievelkk filtru, paši mainīs dzinēju

arba Reģ.: 16.12.2002
0 0 Atbildēt

Neliels stāsts par Amserv.

Tiek saņemts auto pēc neliela virsbūves remonta (krāsotas vienas durvis) , ierodos servisā, pieņēmej noliek uz galda rēķinu un auto atslēgu un pasaka čau !!!!!!!!!!!

NE TIKAI NEATRĀDOT SALABOTĀS DURVIS, PAT NEPASAKOT , KUR AUTO ATRODAS !!!!!!!!!!!!!!!

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

arba rakstīja: Neliels stāsts par Amserv.

Tiek saņemts auto pēc neliela virsbūves remonta (krāsotas vienas durvis) , ierodos servisā, pieņēmej noliek uz galda rēķinu un auto atslēgu un pasaka čau !!!!!!!!!!!

NE TIKAI NEATRĀDOT SALABOTĀS DURVIS, PAT NEPASAKOT , KUR AUTO ATRODAS !!!!!!!!!!!!!!!

normala kantori par tadu gajienu servisu pienjemejiem izsaka bridinajumu, ja nav pirmaa reize, tad atlaizh no daarba. vajadzeja iet pie servisa vaditaja un pateikt, luk tas un tas pienjemejs atdeva atslegas bet neatradija auto. vinus par to riktigi draazh.

edzulis Reģ.: 17.11.2001
0 0 Atbildēt

tajos pāķu servisos tak tikai var golpu II uzticēt, neko jaunāku. Muahaha. Cik jābūt tupam lai dzītu uz tādiem kaktu kantoriem normālu auto... Ja nu vienīgi kādu pavisam elementāru darbu vajag svētdienas dienā, tad var dzīt uz to 00:24 grosu.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

edzulis rakstīja: tajos pāķu servisos tak tikai var golpu II uzticēt, neko jaunāku. Muahaha. Cik jābūt tupam lai dzītu uz tādiem kaktu kantoriem normālu auto... Ja nu vienīgi kādu pavisam elementāru darbu vajag svētdienas dienā, tad var dzīt uz to 00:24 grosu.

cenas baigi raskrukjiitas, mainiiju naktii riepas, ierubiija 32ls.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

un vel 15ls nodzeeru tanii martini baaraa, jo bija jaatorchii vesela stunda.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

edzulis rakstīja: tajos pāķu servisos tak tikai var golpu II uzticēt, neko jaunāku......

var jau 3 golfu arī..... tam taču aizdedze arī ir kā žigulim - ar rotoru, vāciņu utttt. piekare arī ir elementāra, gan jau, ka ja stāvēs klāt, tad arī skrūves pievilks

sintris Reģ.: 09.10.2003
0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja: un vel 15ls nodzeeru tanii martini baaraa, jo bija jaatorchii vesela stunda.

un vēl 500Ls valsts budžetam neatlocīji?

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti