- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
SteelRat rakstīja: jaa, seit ienaku no augshas paskatiities uz zemniekiem un pensijaam bet sky nekad nav rindu, es runaju par sky&more, un sotiments ir super, nu cenas augstakas, bet kam tas interesee
rindas naff... + atrodams shaads un taads nashkjis kurus ne rimchikaa ne maximaas neatrast
bet nu pljeee...neinteresee taas cenas...bet kozj gan briizjiem ![]()
SteelRat rakstīja: es runaju par sky&more, un sotiments ir super, nu cenas augstakas, bet kam tas interesee
No sortimenta tur nikuja nav, pēdejie sū.di.
SteelRat rakstīja: vismaz + ka visos veikalos pardevejas runa latviski, isteniibaa es gaidu kaadaa, kuraa nerunaas, dabuus jamie attieciigos dienestus kaklaa, ciest nevaru ka LV neruna latviski
Pievienojos šeit teiktajam
Zb jau tas: "Maxima kartačka jest"??!?!? Tāpēc labāk atbalstu Elvi nu tur vismaz 3 no piecām pārdevējām ir latvietes.
Siksparnis rakstīja:
SteelRat rakstīja: es runaju par sky&more, un sotiments ir super, nu cenas augstakas, bet kam tas interesee
haha, a kur ir
![]()
SteelRat rakstīja:
haha, a kur ir
Nez kā jums tur Rīgā, bte Rēzeknē labākā vieta ir RIMI, kaut arī izvēle nav liela
SteelRat rakstīja:
Siksparnis rakstīja:
haha, a kur ir
Steel, nu Tu nu gan vari staipīt krānu 'ēē, es kruts, es braucu ar PAREIZO piedziņu un PAREIZO marku, iepērkos PAREIZAJOS veikalos, a jūs, lošaras, kuri atļaujas iet uz rimi vai brauc ar mašīnām zem 10k eur, vispār nekā vērti neesat.' ļoti ceru, ka dzīvē Tu tāds gailis neesi.
p.s. īsti vīri brauc iepirkties uz ārzemēm :shura: jo 'elītajā' Sky sortiments tiešām labākajā gadījumā stāv līdzi tās pašas Vācijas lētajam SPAR. salīdzinot ar Rimi tur varbūt ir interesantas lietas, taču Vakareiropas līmenī vērtējot - VIDUVĒJĪBA! nokaunies tagad ![]()
Magistrs rakstīja:
Shiirs rakstīja: sky uz Krastenes tas cenas nemaz nav dargakas, cik esmu tur iegriezies. bet jus gan esat miz.elas, man piemeram ir pilnigi pofig cik tur kas maksaa, jo es neieperkos. lai par rijamo un toletespapiru domaa sieviete, es iedodu naudu, parejais man pie pakaljas. neieshu jau torchit pie kefira plaukta, ir svarigakas lietas daraamas.
Tev sākusies kārtējā km sūkāšanas sesija jaunam bmw...
Nuja, viņš grib tādu aparātu kā stīlam, ar kuru var bliezt pa rīgu uz 80 kmph - kā priekšā propka, tā nospiež podziņu "turbo boost" kā ceļojošajā bruņiniekā, un bembis pārlido propkai pāri, un var tālāk gāzt, ātrumu nesamazinot ![]()
Shiirs rakstīja: sky uz Krastenes tas cenas nemaz nav dargakas, cik esmu tur iegriezies. bet jus gan esat miz.elas, man piemeram ir pilnigi pofig cik tur kas maksaa, jo es neieperkos. lai par rijamo un toletespapiru domaa sieviete, es iedodu naudu, parejais man pie pakaljas. neieshu jau torchit pie kefira plaukta, ir svarigakas lietas daraamas.
šis ir mēģinājums padižoties, ka esi sācis patstāvīgi pelnīt, vai, ka esi ticis pie sievietes?
SteelRat rakstīja: vinsh iedod mammai ciriku un drochii majas kame mama veikalaa svariigaa lieta ibm
pjļe, tu patiesi esi tāc vai izliecies?
Magistrs rakstīja:
Viktos rakstīja:
SteelRat rakstīja:
haha, a kur ir
Nez kā jums tur Rīgā, bte Rēzeknē labākā vieta ir RIMI, kaut arī izvēle nav liela
Rēzeknē vispār labu vietu nav. Pat normāli paēst nevar. D-pilī gan ir.
netirs, ja... viesnīcas restorānā labi baro...
SteelRat rakstīja: pasham man vis kartiiba es tak shiiri jau gadiem veroju visados autoportaalos, nu i skaidra diagnoze :lol:
es par taviem iepriekšējiem komentiem, ne tavu tieksmi uz vuārismu...![]()
Yetti rakstīja:
šis ir mēģinājums padižoties, ka esi sācis patstāvīgi pelnīt, vai, ka esi ticis pie sievietes?
jus visi esat mizelas, es pie ta neesmu vainiigs
ir sevishkji Steelrat, vins ir pat lielaks mizela par to kurmi Deksteru ![]()
SteelRat rakstīja: par kadiem ieprieksheejiem jaa, es neceishu ka runaa kreivski Latvija, es nekad, pat ar klientiem, nerunaju krieviski. tikai ja cilveks ir no Krievijas vai citas valsts, seit dzivojot var iemacities latviski, nemaz nav gruiyta valoda a par veikaliem, es patiesham labak parmaksaju neka stavu rindaa kaukda rimi, maxima vispar ir zem katras kritikas
muldoņa... pasi iepriekš prasi?
P.S. un latviešu valoda varētu būt diezgan sarežģīta...
a tava veikalu izvēle... sorry... neinteresē... katrs tērē kā pelna...
Shiirs rakstīja:
jus visi esat mizelas, es pie ta neesmu vainiigs ir sevishkji Steelrat, vins ir pat lielaks mizela par to kurmi Deksteru
es vismaz varu bērniem parādīt, ka tētis gudri uzrakstīja... Šīri, a ko tu vari
jus visi esat mizelas, es pie ta neesmu vainiigs ir sevishkji Steelrat, vins ir pat lielaks mizela par to kurmi Deksteru
dzīve ir skaitsa BMW ir smukāks!
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
1
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21