- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kindzulis rakstīja:
phenom rakstīja:
Yetti rakstīja: nu nav nekā labāka par krievu šņabi...
Kas kuram. Man stāv 2 0.7 Tullamor pudeles, kuras Tuvākas stundas laikā tiks atvertas
un tad peec 2aam stundaam notiksies tavu piishlju nodoshana zemai (kaukas no Zelta Telja)
nē, cilvēku neesu 3 mēnešus redzējis, droši vien ka runāsim līdz agram rītam ![]()
phenom rakstīja:
Kas kuram. Man stāv 2 0.7 Tullamor pudeles, kuras Tuvākas stundas laikā tiks atvertas
pankūka, īru kandža...
onkulis no AUS atbrauca, tad Latgalē ļerga šim bij mīļākais dzēriens... teica, ka melnais Jānis (Walker) blakus nestāvot...![]()
bet taa iiru kandzja-kaukaa laadziigi iet iekshaa... ![]()
Yetti rakstīja:
phenom rakstīja:
pankūka, īru kandža...
onkulis no AUS atbrauca, tad Latgalē ļerga šim bij mīļākais dzēriens... teica, ka melnais Jānis (Walker) blakus nestāvot...
melnais Jānis
haa
Exx nostalgija 0.50 litrā
![]()
msh rakstīja: Viktos, ko tu te dari? Nakts tak īstais laiks, lai ar bembi gāztu - neviens cits pa kājām nemaisās
Rēzeknē tāpat 3 mašīnas pa stundu brauc ![]()
Uggga rakstīja:
msh rakstīja: Viktos, ko tu te dari? Nakts tak īstais laiks, lai ar bembi gāztu - neviens cits pa kājām nemaisās
Rēzeknē tāpat 3 mašīnas pa stundu brauc
Tas jau nekas - vienalga paliek iespēja, ka kāds krutā gala žopelis vai kāds audis noskrien ![]()
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
1
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21