shiiri, mums tomer bus jaiet tais pusdienas vienreiz
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
shiiri, mums tomer bus jaiet tais pusdienas vienreiz
SteelRat rakstīja: par kadiem ieprieksheejiem jaa, es neceishu ka runaa kreivski Latvija, es nekad, pat ar klientiem, nerunaju krieviski. tikai ja cilveks ir no Krievijas vai citas valsts, seit dzivojot var iemacities latviski, nemaz nav gruiyta valoda a par veikaliem, es patiesham labak parmaksaju neka stavu rindaa kaukda rimi, maxima vispar ir zem katras kritikas
Eu, a kā tu to dabū gatavu? Liepājā vismaz pārsvarā, cik skaties, ar "skumjajām govīm" un ar X5 lido krievi
msh rakstīja:
SteelRat rakstīja: par kadiem ieprieksheejiem jaa, es neceishu ka runaa kreivski Latvija, es nekad, pat ar klientiem, nerunaju krieviski. tikai ja cilveks ir no Krievijas vai citas valsts, seit dzivojot var iemacities latviski, nemaz nav gruiyta valoda a par veikaliem, es patiesham labak parmaksaju neka stavu rindaa kaukda rimi, maxima vispar ir zem katras kritikas
Eu, a kā tu to dabū gatavu? Liepājā vismaz pārsvarā, cik skaties, ar "skumjajām govīm" un ar X5 lido krievi
da muld jamais...
nemuld redzi, ja cilveks censhas runat lv es varu pariet uz .ru lai ivjnam vieglak, bet ja redz ka spitigi neruna lv tad es ari nerunaaju .ru
Phenoms tevi nosauktu par idiotu, bet es zinu, ka tev po, ko tāds domā
SteelRat rakstīja: nemuld redzi, ja cilveks censhas runat lv es varu pariet uz .ru lai ivjnam vieglak, bet ja redz ka spitigi neruna lv tad es ari nerunaaju .ru
lēnām ieslēdzam atpakaļgaitu...
dafiga "ja"...
un ja esi pakalpojuma sniedzējs vai preces pārdevējs, tad vari pakaļā iebāzt savus principus... vai arī nebraukt ar M...
P.S. ar principiem vari zīmēties skay un tml vai te...
es tev saku ka runaju TIKAI latviski ar klientiem, man pajat tu man tici vai nee, es zinu savus prinipus un ie tiem pieturos,j a klients megina piesliegties LV bet nekadi nesanak tad varu pariet uz .ru, bet ja runa tapat itkai .ru tad es runashu .lv
SteelRat rakstīja: es tev saku ka runaju TIKAI latviski ar klientiem, man pajat tu man tici vai nee, es zinu savus prinipus un ie tiem pieturos,j a klients megina piesliegties LV bet nekadi nesanak tad varu pariet uz .ru, bet ja runa tapat itkai .ru tad es runashu .lv
ok ok.. priekā...
Yetti rakstīja:
SteelRat rakstīja: es tev saku ka runaju TIKAI latviski ar klientiem, man pajat tu man tici vai nee, es zinu savus prinipus un ie tiem pieturos,j a klients megina piesliegties LV bet nekadi nesanak tad varu pariet uz .ru, bet ja runa tapat itkai .ru tad es runashu .lv
ok ok.. priekā...
Alkāns
msh rakstīja:
Yetti rakstīja:
ok ok.. priekā...
Alkāns
hvz...alkaans labaak...vai tups trezvenjjiks
Šis jau nav nekāds ar iedzeršanu saistīts topiks, te viens naivs subjekts cer notirgot skorpi
a kaada atshkjiriiba ko piespamot? seata vai skorpika topiku
msh rakstīja:...
Alkāns
khm...
21jā gadsimtā tas ir slikti vai labi?
pie nosacījuma, ka dēls šogad beidz maģistratūru, dzīvo atsevišķi, ne man ne viņam nav kredītsaistību...
Yetti rakstīja:
msh rakstīja:...
Alkāns
khm...
21jā gadsimtā tas ir slikti vai labi?
pie nosacījuma, ka dēls šogad beidz maģistratūru, dzīvo atsevišķi, ne man ne viņam nav kredītsaistību...
ā, un vakar bij 10 gadu kā oficiāli sievu pie vestes drīkstēju spiest... šodien 'biški šņāc, bet tas labojams...
es ar xo koniiti dzeru
nja... vieniigais kad jams ir DZERAMS- kad pilniigi po ko.... vai lai paziimeetos
malkojams veel ok ...lai gan piemalkoties ar var taapat kaa dzerot
Šeit arī, cik saprotu, runa par seata pārdošanu neiet
SteelRat rakstīja: es ar xo koniiti dzeru
plātīzeris...
nu nav nekā labāka par krievu šņabi...
Yetti rakstīja: nu nav nekā labāka par krievu šņabi...
Kas kuram. Man stāv 2 0.7 Tullamor pudeles, kuras Tuvākas stundas laikā tiks atvertas
phenom rakstīja:
Yetti rakstīja: nu nav nekā labāka par krievu šņabi...
Kas kuram. Man stāv 2 0.7 Tullamor pudeles, kuras Tuvākas stundas laikā tiks atvertas
un tad peec 2aam stundaam notiksies tavu piishlju nodoshana zemai (kaukas no Zelta Telja)
Auto studentam :)
Auto studentam![](/images/forum/icons/smile.png)