- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
tipone rakstīja: Protams, var jau teikt, ka biju aizmidzis,b et pagājušajā rudenī skatījos un tiešais šippings uz LV vēl nebija. bija jāmeklē kādi citi ceļi. Vai arī es absolūti kļūdos
uz 1ā posta datumu apskaties...
te arī par sūtīšanu
krupiss rakstīja: pēc pasūtīšanas tās riepas atved kurjers līdz mājas durvīm???
nē, līdz tevis norādītajai piegādes adresei... un darba laikā, tā kā ja neviens nebūs, kas saņem, var iznākt ilgi gaidīt...
ibio rakstīja:
SteelRat rakstīja: ahujethj jaunums blajd *******nica veink no sitas zinjas zinu ka bans, ******* galiigi
atnāca žurka, un atslēdzās uz dažām dienām
nuja bljad, un akal, aiziet lieldeinas, pisat visi nahuj ![]()
b-mens rakstīja: Kādā veidā pēc pasūtīšanas tās riepas var saņemt - pasta nodaļā?
Ja norādīsi pasta nodaļu kā piegādes adresi, saņemsi pasta nodaļā, tik neaizmirsti, ka pašam būs tur jāsēž tai laikā ![]()
ibio rakstīja:
b-mens rakstīja: Kādā veidā pēc pasūtīšanas tās riepas var saņemt - pasta nodaļā?
parasti norāda, adresi kur k;ads ir darbalaikā.
ja tur nevienu neatrod tad kurjers atsūta tev vēstuli vai citādi sazinās.
Nu labi, a nu vismaz kurjers ir no latvijas, vai man jāsāk apgūt vācu valodas zināšanas? ![]()
Jāsūta! Man tāds baigais pasākums - riepas no Vāczemes, diskus no leišiem... tikai vēl neesmu izdomājis, kā lai šamos dabūn no tiek leišiem. Varbūt kāds ir saskāries ar hardus.autogidas.lt/...
kantori??
Ugriks rakstīja: A uz citām Latvijas sādžām arī šie ved? Piemēram Jelgava. Ir doma paņemt nankang NS-2... Bišķi baida tas korejietis bet apstākļi neļauj dārgākas nemt.
NS-2 pēc testiem vairākās pozīcijās ir labākas nekā daža laba brenda riepas. Vari ņemt nedomājot.
Galvenais rakstīja: P.S. Vispārēja piezīme - un ir vēl ļoļiki, kas uzskata, ka Eiropas Savienība ir slikti.
khm... te ļoļiks
lēti gan Tevi paņēma ![]()
Bet ja es nebūtu bijis mājās.... ![]()
Yetti rakstīja:
Galvenais rakstīja: P.S. Vispārēja piezīme - un ir vēl ļoļiki, kas uzskata, ka Eiropas Savienība ir slikti.
khm... te ļoļiks lēti gan Tevi paņēma
Tā ir viena no pozitīvajām pazīmēm. Ir gan daudz ne tik pozitīvu un negatīvu lietu...
Ugriks rakstīja: Abloms... Nik.uja
HA HA HA - diedelnieks! Ierauj pats par savu un I-Auto veselību! ![]()
Ugriks rakstīja: he hē. tikko pamanīju - man gada jubileja iekš iauto. Sveicienus un laba vēlējumus studijā!!
idiots...
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)