ValdisM rakstīja:
Gregers rakstīja:
Magistrs rakstīja: Kasko tā ir zemē nomesta nauda. Liekēžu barošana.
Ja braukā ar 500 eur vērtu auto tad tev piekritīšu, citos gadījumos Kasko ir veids kā saprāīgi plānot savus izdevumus t.i. izvairīties no neplānotiem izdevumiem.
Bet visā visumā PN, tirsējs jeb kā tev pašam patīk teikt TUKŠPĻŪTIS tu esi vecais!
Kasko atkarībā no auto vecuma maksā 200-100Ls, nu vidēji kādi 400-500ls.
Tie ir ikgadējie izdevumi.
Ja auto nākas remontēt, apdrošinātāji to novilcina, marinē mēnešus 3. Tātad tajos 3 mēnešos man ir nepieciešams auto, tad ir jānopērk vismaz kaut kāds 500Ls šrots ar apskati ar ko pārvietoties.
Un beidzamais- ka remonts bieži vien parasti tiek izpildīts viduvējā vai sliktā kvalitātē, uzliek tavam auto lietotas daļas,u.t.t.
Nu nez, manuprāt tas ir vērts tikai ļoti jauniem, ļoti dārgiem, retiem auto. Parastam 10 gadīgam širopotrjobam (fordi, audi, WV,Opel, Mazda, Toyota) nav vērts, ja ņem vērā cik daudz rez.daļu par kasko gada cenu var iepirkt piem.Lietuvas šrotos.
1.kasko atkariba no auto ir 100-5000!!!
2.Marine videji 20 dienas, bet visbiezak 7-10!!!
3.Remontu izpildis sunaini ja izvelesies sunainu servi, neviens tev neliek izveleties apdrosinataja servi!!!
4. ...
Airbagi un stikls front.
Šodien mans A6 (C4) nedaudz (es ceru) cieta, airbagi nostrādāja perfekti Kadam ir pieredze to atjaunošanā, un cik tas ir latos apmēram. Iepriekš tencinu par atbildēm. Logs priekšējais arī pa kāju, cik aptuveni maksā jauna ielīmēšana?