Da tās reklāmas jau sen ZB pa visu ekrānu. Na f ig viņas vispār vajag!!!
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Da tās reklāmas jau sen ZB pa visu ekrānu. Na f ig viņas vispār vajag!!!
Varēja reds z-indeksus salikt kā pienākas. Citādi šitiem palagiem tas krustiņš kā reizi pabrauc zem augšējā bannera.
Graberis rakstīja: Varēja reds z-indeksus salikt kā pienākas. Citādi šitiem palagiem tas krustiņš kā reizi pabrauc zem augšējā bannera.
uz 1280 nav problēmu.
Redaktors rakstīja:
Graberis rakstīja: Varēja reds z-indeksus salikt kā pienākas. Citādi šitiem palagiem tas krustiņš kā reizi pabrauc zem augšējā bannera.
uz 1280 nav problēmu.
Nu gan arguments. Tu maz pēti statistiku par to, kādus xxx izmanto cilvēki? Reāli to draņķi var dabūt ciet tikai spiežot refresh
Vispār manuprāt visa tā plus.lv reklāmas kampaņa, kura gāja visapkārt kādu laiku, ir izmestākā nauda kādu vien spēju atcerēties...
+1 edžulim
Vienreiz aiz neko darīt no Amserva pabrowsējos - uz 800x600 tās reklāmas nemaz logā nesalien.
Redaktors rakstīja:
uz 1280 nav problēmu.
adblock -un nav problēmu
nu jā, 28% apmeklētāju nav problēmu.
uz pārējiem var uzlikt brūno.
anonimikis rakstīja: nu jā, 28% apmeklētāju nav problēmu.
1280 ir vismaz 60%
Par kuru banneri ir cepiens? Izmetiet tak vienreiz laukā savus desmitgadīgos 640x480 vai 800x600 moņus! Jau ar 1024x768 mūsdienās ir par īsu - nu jau visas lapas taisa priekš 1280x768...
Redaktors rakstīja:
anonimikis rakstīja: nu jā, 28% apmeklētāju nav problēmu.
1280 ir vismaz 60%
Man ir 1280 un es tam banerim neredzu pogu...
msh- nez par brauzeri... a paareejiem- nez par reklaamu- man jamas neraadaas... ja ar paraadaas-tad i balts palags
Reds nebuus man reklaamas nobanojis
ooPIS rakstīja: msh- nez par brauzeri... a paareejiem- nez par reklaamu- man jamas neraadaas... ja ar paraadaas-tad i balts palags
Reds nebuus man reklaamas nobanojis
Man paretam parādās - nospiežu krustu un čau elza
man 1280 x 1024, visu var izslēgt mozillā.
smart235 rakstīja: man 1280 x 1024, visu var izslēgt mozillā.
ne maarrutka nevar
Master_D rakstīja:
adblock -un nav problēmu
Nepalīdz, jo pēc tam nevar nospiest uz rakstiem, tip tas baneris vēl paliek aktīvs.
Outpost Firewall - un es nesaprotu, par ko jūs runājat
Kanibaals rakstīja:
Master_D rakstīja:
adblock -un nav problēmu
Nepalīdz, jo pēc tam nevar nospiest uz rakstiem, tip tas baneris vēl paliek aktīvs.
F5
Vismaz Firefoxam palīdz F5 maģiskais taustiņš
veči, beidz cepties, redaktoram arī jādzīvo...
viktors1961 rakstīja: veči, beidz cepties, redaktoram arī jāuzdzīvo...
tas toč
msh rakstīja: Par kuru banneri ir cepiens? Izmetiet tak vienreiz laukā savus desmitgadīgos 640x480 vai 800x600 moņus! Jau ar 1024x768 mūsdienās ir par īsu - nu jau visas lapas taisa priekš 1280x768...
nu Tu nu gan esi gudrinieks! ko tad darīt portatīvo datoru īpašniekiem ar 14-15 collu ekrāniem?
atkal sakains baneris/reklāma
eplus karogs pa visu ekrānu.
un krustiņš kur? ir jau ir tas krustiņš, bet ārpus ekrāna! aiztaisīt ciet reāli nav iespējams.
kādam kretīnam jābūt, lai taisītu un liktu tādu reklāmu?