Ksenons kā ksenons a biksenons ir biseksuāļiem. Pats nevarēji iedomāties vai?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Ksenons kā ksenons a biksenons ir biseksuāļiem. Pats nevarēji iedomāties vai?
Bi ksenons žilbina arī aizmuguree braucošos
Nu par meiteņu ksenoniem un BIG Ksenoniem jau man sen bija skaidrība, tur jau atšķirību uzreizi uz aci var pateikt, bet kā ir auto?
Ozz rakstīja: Bi ksenons žilbina arī aizmuguree braucošos
+1
Varbūt kāds zinošs cilvēks var pateikt, pa cik cm tie piderhrenoni pagarina
marrutkis rakstīja: Varbūt kāds zinošs cilvēks var pateikt, pa cik cm tie piderhrenoni pagarina
Tas ,ka Tu tumšā laikā...sliktas redzamības apstākļos daudzreiz labāk redzi ceļu ,Tavuprāt pagarina?Pats arī braucu ar ksenona gaismām un kāds čibriks bija ,tāds arī ir palicis
A nevar kaut kur dabūt xenona bremžuguņus un pavarotņikus?
joop rakstīja:
marrutkis rakstīja: Varbūt kāds zinošs cilvēks var pateikt, pa cik cm tie piderhrenoni pagarina
Tas ,ka Tu tumšā laikā...sliktas redzamības apstākļos daudzreiz labāk redzi ceļu ,Tavuprāt pagarina?Pats arī braucu ar ksenona gaismām un kāds čibriks bija ,tāds arī ir palicis
A tas kas šitie urļiki saliek visādus hrenonus un žilbina pārējos ir normāli?!?
Nomazgā fāras, ieliec labas spuldzes un nebūs problēmu.
Maija_Eskuella rakstīja: A nevar kaut kur dabūt xenona bremžuguņus un pavarotņikus?
A bardačoka hrenonu tev nevajag?
Nu, tak bi Ksenon ir gan tuvajiem un taalajiem ugunjiem, bet ksenons tikai tuvajiem...
Neviens sūda xenons nespīd labāk par lokomotīves prožektoru.
Atškirība ir tajā, vai krenons ir tikai tuvajā gaismā, a tālā halogēns, vai arī ksenona lukturi ir abi, nu tas par H4 lampas tipu runājot....
A tos ksenonus ielikt štelle naf slikta, vot teiksim es Saabam biju notonējis visus logus, un tumsā nipigā nevarēja redzēt ceļu priekšā, a kā ieliku ksenonus, tagad redzu jau daudz labāk....
Sviestc rakstīja: Atškirība ir tajā, vai krenons ir tikai tuvajā gaismā, a tālā halogēns, vai arī ksenona lukturi ir abi, nu tas par H4 lampas tipu runājot....
A tos ksenonus ielikt štelle naf slikta, vot teiksim es Saabam biju notonējis visus logus, un tumsā nipigā nevarēja redzēt ceļu priekšā, a kā ieliku ksenonus, tagad redzu jau daudz labāk....
Ja tu vēl novilku savas hersačī saulenes, tad vispā beigt varētu, cik viss ir gaišs un spožs!
joop rakstīja: Pats arī braucu ar ksenona gaismām un kāds čibriks bija ,tāds arī ir palicis
Būsi iepircies Ķīnas krutku.
Centis_Nuudele rakstīja:
joop rakstīja: Pats arī braucu ar ksenona gaismām un kāds čibriks bija ,tāds arī ir palicis
Būsi iepircies Ķīnas krutku.
Dievs viņu zin...ja to krutku liek jaunam autiņam jau rūpnīcā ,tad varbūt
BiKsenons - lokizlādes lampiņas gan tuvajām, gan tālajām gaismām...
bi-xenonam ir kustīga lēca, kas nostājas priekšā xenon gaismeklim atkarībā no ieslēgtā režīma- tuvie/tālie. Cik esmu ar bi-xenon sastapies ražotāji pat bi-xenon lukturiem liek papildus halogēno tālo uguņu gaismekļus, drošvien kādu drošības apsvērumu dēļ.(BMW, Mercedes-Benz). Tas bieži liek domāt cilvēkiem ka nav bi-xenon. Bi-xenon nenozīmē, ka ir 2 xenon starmeši.
joop rakstīja:
tad jau tavam chibrikam vairs nekas nevar paliidzet
a be em we neesi meeginaajis ???? D:
Ja te kāds taisās likt sev hrenonu, iesaku pēc hrenona ielikšanas pabraukt naktī savai mašīnai pretī ar kādu citu mašīnu - tāpat, izmēģinājumam
Jābrauc uz staķiku jāiepērk "H7 BLUE"
BigDog rakstīja: bi-xenonam ir kustīga lēca, kas nostājas priekšā xenon gaismeklim atkarībā no ieslēgtā režīma- tuvie/tālie. ....
vo, bļē, tas gan ir laps...
nu kautkaa es tautu nesaprotu, nu jau labu laiku liela dalja jauno autinju braukaa ar ksenoniem un man vinjus redzot pretii braucam nu nekas iipashi nezhilbs (nav man ne toneets stikls ne saulenes uz aciima). zhilbina tik tie, kam nepareizi lukturi noreguleeti un tad patiesiibaa vienalga vai ksenons vai parasta lampa. un veel zhilbina visi "augstie" autinji- dzipveidiigie un busveidiigie, jo pats braucu saliidzinoshi zemaa autinjaa (7celica).
N redz, katram sava fīča galvā, bet kā tad paliek ar to patiesību???
VWBraucejs rakstīja: N redz, katram sava fīča galvā, bet kā tad paliek ar to patiesību???
Patiesība ir tur ārā.
Man jau tā arī likās, ka patiesība ir kaut kur tepat, tikai nevar viņu noķert
Ksenon un Bi Ksenon
Vai kāds kompetents un zinošs tautietis varētu pastāstīt savu vai sliktākajā gadījumā oficiālo versiju, ar ko šie divi brīnumi viens no otra atšķiras?