USA police alko tests

GERADS Reģ.: 02.12.2008

Nu tā,visu zinošie iAuto biedri un biedrenes,kādu laiciņu atpakaļ izvērsās strīds par tēmu,kāpēc acīmredzamā "palī" esošam autovadītājam štatos liek staigāt pa visādām līnijām,skaitīt alfabētu un visādi citādi izdarīties,ja pat aklam zilonim ir skaidrs,ka "klients" ir gatavs?Versijas mēs te čakli jau apspriedām,bet kā tad tur īstenībā ir?

 
DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

nja, tik garas brīvdienas dažam labam par labu nenāk

Zoo Reģ.: 28.03.2006
0 0 Atbildēt

studee pacienta neirologjisko simptomaatiku,sprieshanas speejas,koordinaaciju utt.protokols jamiem taads. aciimredzot arii zinaasanas labaakas,jo muusu menti parasti ir 0 mediciinas jautaajumos.

orion Reģ.: 05.09.2004
0 0 Atbildēt

Labi, ka viņi neliek visiem pēc kārtas staigāt pa līnijām un skaitīt alfabētu, vienkārši ja uz dullo liktu tā darīt, milzīgs % izgāztos, tomēr amerikāņi

Labi, ka nekas līdzīgs nav Latvijā.

GERADS Reģ.: 02.12.2008
0 0 Atbildēt

Nu bet jēga ta kāda,par kādu tiesā iesūdzēšanu var iet runa,ja no "klienta" nes kā no brūža un vai ar banāliem alkotesteriem štatu CP nav pazīstama?Kam tas viss cirks,pašu izklaidei vai?Neticu,ka jau tu vari noiet pa taisnu līniju un noskaitīt alfabētu,tad tevi vnk atlaiž.

sintris Reģ.: 09.10.2003
0 0 Atbildēt

Gerad, Tev zem eglītes bija palikta ekskursija uz Jeņķu zemi? Par it kā bezvīzu režīmu sapriecājies un pats rausi uz turieni? Vai arī jautājums no sērijas-darīt nav ko, davai pamuldam?

UUSA Reģ.: 30.10.2003
0 0 Atbildēt

GERADS rakstīja: Nu tā,visu zinošie iAuto biedri un biedrenes,kādu laiciņu atpakaļ izvērsās strīds par tēmu,kāpēc acīmredzamā \"palī\" esošam autovadītājam štatos liek staigāt pa visādām līnijām,skaitīt alfabētu un visādi citādi izdarīties,ja pat aklam zilonim ir skaidrs,ka \"klients\" ir gatavs?Versijas mēs te čakli jau apspriedām,bet kā tad tur īstenībā ir?

Reku Tev visīstākā īstenība,palasi uzmanīgi www.drunkdrivingdefense.com/...

arba Reģ.: 16.12.2002
0 0 Atbildēt

Tiesā arguments, man viņš izskatījās piedzēries, nederēs

GERADS Reģ.: 02.12.2008
0 0 Atbildēt

Nu rekur viens jauks cilvēks uz patiesību acis atvēra

>sintri-ir daudz lietas par kurām gribas patiesību uzzināt un kāpēc gan nepaprasīt,ja pats atbildi nezini

shmurger Reģ.: 29.10.2006
0 0 Atbildēt

sintris rakstīja: Gerad, Tev zem eglītes bija palikta ekskursija uz Jeņķu zemi? Par it kā bezvīzu režīmu sapriecājies un pats rausi uz turieni? Vai arī jautājums no sērijas-darīt nav ko, davai pamuldam?

bljeg, ko var dirst tik stulbi...

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

svētkos šis būs iepūtis vārtu staba caurulē un mēli piesaldējis ....

Master_D Reģ.: 29.09.2004
0 0 Atbildēt

brīdis, kad klients streipuļo pa līniju, liek pirkstu garām degunam, utt, tiek iemūžināts videolentē policijas auto. Tas vēlāk kalpo kā pierādījums tiesā.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

imo bija štati, kuriem pieļaujamais bija 0.6 promiles vai pat vairaak...

bet dažs labs no taadaam promileem jau ir pilniigaa vafelee, cits atkal neko nejuut...

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

dui.drivinglaws.org/...

interesanta literatuura... par visiem shtatiem... un cik nu pamaniiju fiksi paarskrienot- lielaakaa dalja ir 0.8promiles atljautais...

bet par to staigaashanu pa striipu

All 50 states now have two statutory offenses[10]. The first is the traditional offense, variously called driving under the influence of alcohol (DUI), driving while intoxicated/impaired (DWI)[11] or operating while intoxicated/impaired (OWI). The second and more recent is the so-called illegal per se offense of driving with a blood-alcohol concentration (BAC) of 0.08% (previously 0.10%) or higher. The first offense requires proof of intoxication, although evidence of BAC is admissible as rebuttably presumptive evidence of that intoxication; the second requires only proof of BAC at the time of being in physical control of a motor vehicle. An accused may be convicted of both offenses, but may only be punished for one.

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

www.nationmaster.com/...

ar par shmigoshanu pie stuures... bet bik garaaka valstu rinda

jaabrauc uz somiju un zviedriju... 1.2 un 1 attieciigi

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Kindzulis rakstīja: www.nationmaster.com/...

ar par shmigoshanu pie stuures... bet bik garaaka valstu rinda

jaabrauc uz somiju un zviedriju... 1.2 un 1 attieciigi

ir jau vesela rinda, kur no limit

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

Kaksis rakstīja: ....

To dara tāpēc, lai izvairītos no kontakta ar vadītāju. Liekot pūst viņam trubā uzbrukuma risks ir lielāks nekā liekot staigāt. Lai nu kas, bet šitā sistēma amerikāņiem ir labi izdevusies - darīt visu, lai policijas darboņiem sanāktu pēc iespējas mazākas kontakta iespējas ar aizdomās turētajiem. Ieroču un speclīdzekļu pielietošanas politika ir labi pārdomāta.

nu gan sviestu palaidi

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

Ugga... un lai no sirds... tb ar baltaam peleem uz panelja...pabraukaatos sipt uz aafriku vai pie shkjiibacainajiem? danke... tik shausssmiigi nevajag... da i peliiteem karsti

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti