Auni

Seene Reģ.: 18.12.2002

Brīvdienās sanāca braukt pa piesnigušo jūrmalas šoseju un konstatēt, ka LV aunisms nav ne par matu gājis mazumā. No trim joslām izbraukātas bija tikai otrā un trešā - gandrīz neviens no satiksmes dalībniekiem vispār neuzskatīja par vajadzīgu ievērot CSN prasību braukt iespējami tuvāk brauktuves labajai malai. Piedevām, kad izmantoju šo brīvo joslu apsteigšanai (jau Jūrmalas robežas), vīrs ar kepku pie bulku vāģa stūres ne tikai centās neparādot pagrieziena signālu pārkārtoties man virsū, bet arī rādīja dusmīgus žestus par to, ka esmu atļavies viņam uztaurēt.

Kur morāle? Nau morāles. Vienkārši gribējās pasūdzēties.

 
krix Reģ.: 04.10.2002
0 0 Atbildēt

LV braukšanas morāle viena - vēsu galvu, lai dullie skrien. Kurš kurā reizē ieskaitāms dullajos, jau ir cits jautājums. Vari šodien pabraukt ātrāk par pārējiem, vismaz nepārkāpjot CSN, brauc. Esi dullais, bet cieni pārējos braucējus.

Tomēr mani vairāk tracina tie, kuri nolidojot vai noslīdot no ceļa, pamet savu spēkratu, un neatstāj uz auto nekādu zīmi, ka cilvēki ir prom un nav vajadzības izčekot auto. Kaut avārijas trijstūri redzamā vietā uz auto būtu izlikuši un gaismu salonā izslēguši. Un ikvienam, kurš piestājis, būtu skaidrs, ka ar braucējiem viss kārtībā un nav jābrien pa kupenām, lai to pārbaudītu

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti