Shiirs rakstīja:
Spam on
tas labi
Shiirs rakstīja:
Spam on
tas labi
Mainu pret "Ripo" skrituļdēli.
Nu ja tā , tad es piedāvaju krutu 'Zoom' skrejriteni , ~aptuveni tikpat vec ka alfa noskrējiens ~1000reiz apkārt mājai , ziemās nau braukc , pa granteni ar nau dzīc
Shiirs rakstīja: Bildes var redzēt
Kāpēc tu domā ka es gribu viņas redzēt
tirgo vien par tdu kosmusu
kooperatiivaa 2006 pilnpiedzinju par taadu pashu cenu nevar notirgot
Šīris teica ka braucot ar desmitgadīgu tačku bet viņš laikam sajauca gadus, tagad ir 2009.
ursis rakstīja: tirgo vien par tdu kosmusu
arii ALFA protams.
super ākcija! super piedāvājums!
atbrauc, apskaties, nosauc paroli: "es esmu bomārs" un sanjem bonusā pilnu bāku ar degvielu!
Shiirs rakstīja: super ākcija! super piedāvājums!
atbrauc, apskaties, nosauc paroli: "es esmu bomārs" un sanjem bonusā pilnu bāku ar degvielu!
ieliesi man 60litrus dīzeļa tikai par to, ka paskatīšos uz to parodiju par sābu????
šito takš jau pasen tirgoja...... pie tam cena bija kaut kāda 1500
LVL....
mans piedāvājums - 150Ls...
Shiirs rakstīja: super ākcija! super piedāvājums!
nja Shiiri- citramonam 80L baaka... esi jau gatavs pieliet? boonuss par atbraukshanu apkatiishanu un paroli tak...
laizjam skatiit,ja jau katram lies pilnu baaku ar degvielu,tik deelj paroles ...
pokuj tak.. nu kas tie triis vaardinji...
un veel jau var braukt regulaari- akcijas laiks ta neir ierobezjots... un to briinumu tak nepaardos andeleeja tak te un powerii labu laiku...
Kindzulis rakstīja: pokuj tak.. nu kas tie triis vaardinji...
un veel jau var braukt regulaari- akcijas laiks ta neir ierobezjots... un to briinumu tak nepaardos andeleeja tak te un powerii labu laiku...
aiz stuura paarlejam kanninjaas,un braucam ik peec stundas(apmeeram,lai nesteigtos) ?
Shiiri- shitam briinumam ar iisaa reika ir?
ursis rakstīja:
Kindzulis rakstīja: pokuj tak.. nu kas tie triis vaardinji...
aiz stuura paarlejam kanninjaas,un braucam ik peec stundas(apmeeram,lai nesteigtos) ?
vai arii tjaguci jaapanjem... lai aizbrauktu apskatiit ar baacinjaam etak uz 800-1000L
nukur rodas lohi, kas cer to miskasti pārdot dārgāk kā par 200 latiem?
nu nezinu es ir gatavs 202,-ls maksaat
ursis rakstīja: nu nezinu es ir gatavs 202,-ls maksaat
203 Ls
protams ka pielieshu baaku protams, ljoti baudaamajai alfai, nejau tiem juusu grauztiem
Kindzuli, ko noziimee iisaa reika? tur viss ir no rupnicas tads kads ir.
ursis rakstīja: tirgo vien par tdu kosmusu
nujau nujau - tai jābūt ļoti deformētai par tādu cīparu...
Shiiri- hvz kas no ruupniicas... kautkaadiem alfatroniem bija stuure tik iisa..ka pa centru braucot rokas uz stuures nebij jaapaarnjem jebkuraa pagriezienaa( kautkad shaussmiigi sen ir ar paariiti taadu braukts... vnk atminjaa tas i viss kas palicis- ne mdeli ne ko itu neatceros)
šīrim kaut kas sajucis. vēl jau lats nav nodevalvēts. un, ja arī devalvēs, tad ne jau tik daudz, lai tādu ciparu varētu prasīt ...
Kindzulis rakstīja: Shiiri- hvz kas no ruupniicas... kautkaadiem alfatroniem bija stuure tik iisa..ka pa centru braucot rokas uz stuures nebij jaapaarnjem jebkuraa pagriezienaa( kautkad shaussmiigi sen ir ar paariiti taadu braukts... vnk atminjaa tas i viss kas palicis- ne mdeli ne ko itu neatceros)
visām 156 stūre no gala līdz galam ir 2,2 apgriezieni, GTA versijai 1,75... lielākoties ar 2,2 jau pietiek
1250 LVL Alfa 156 1998.g. 2.5 V6
Pārdodu Alfa Romeo 156. 1998. gada 2.5 V6
Superpiedāvājums! Tikai 1250 LVL! Normālā stāvoklī - kāp un brauc. Bildes var redzēt reklama.lv un ss.lv
Spam on