Baudāma vieta?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kur ir teikts,ka taa istaba ar virtuvi nav 22kv.m. kopaa?Reklameet jau var arii savu suu..u,ka ar to var zemi meeslot..
Bet par to Salacgriivu-ir ok.
Sretsked rakstīja:
VWfans rakstīja: Līdz Rīgai 105 km - tuvāk nekā agrāk, pateicoties lieliskajam Saulkrastu apvedceļam.
Ja, par veselu kilometru tuvāk.
Kilometru ziņā nav tuvāk, taču laika ziņā ir gan, jo pa Saulkrastu apveceļu var rullēt ar 90 km/h - pats par to pārliecinājos šā gada 3.maijā.
VWfans rakstīja: Pārdodu zemes gabalu Salacgrīvas lauku teritorijā, Vecsalacas ciematā 2,5 km no Salacgrīvas centra, 3 km no jūras, 400 metrus no gleznainās Salacas upes. Zemes gabala platība 2500 kvadrātmetri, cena 5500 lati jeb Ls 2,20 par kvadrātmetru. Tuvumā plaši, skaisti meži un Salaca - paradīze medniekiem, makšķerniekiem, ogotājiem, sēņotājiem. Līdz Rīgai 105 km - tuvāk nekā agrāk, pateicoties lieliskajam Saulkrastu apvedceļam. Līdz Pērnavai 75 km. Zvanīt Pēterim pa tālruni 29536031.
kāds ir tās zemes patreizējais statuss un ko uz tā gabala var darīt nākotnē?
tobiš kas ir ģenplānā iezīmēts?
Pirmais rakstīja: kāds ir tās zemes patreizējais statuss un ko uz tā gabala var darīt nākotnē?
Piezvani Pēterim pa tālruni 29536031.
Centis_Nuudele rakstīja:
Pirmais rakstīja: kāds ir tās zemes patreizējais statuss un ko uz tā gabala var darīt nākotnē?
Piezvani Pēterim pa tālruni 29536031.
maped ņe moj
Tā ir apbūves zeme. Zemes gabala forma ir tuva kvadrātam, malu garumi 58, 47, 52 un 49 metri. Uz vienu pusi gabalam blakus ir kaimiņu māja ar zemi, uz citām pusēm - pašvaldības zeme un Limbažu virsmežniecības zeme. Precīzā zemes gabala platība ir 0,252 ha, bet gar vienu malu ir apgrūtinājums - Ziemeļu elektrotīklu EPL josla 44m / 5m 0,022 ha platībā. Zemes gabals atrodas Rīgas jūras līča piekrastes aizsargjoslā. Zemes gabala trūkumi - tas ir daļēji aizaudzis ar krūmiem, turklāt vienā vietā ir betona pamatu un būvbedres paliekas. Kāds no iepriekšējiem saimniekiem gribēja būvēt māju, taču neuzbūvēja.
Katrā ziņā uz piedāvājamā zemes gabala nākamais īpašnieks varēs celt savu sapņu māju.
Sretsked rakstīja: Kas tā par EPL ? Cik liela ?
Zemes robežu plānā rakstīts - 0,4 kV EPL josla - 44 m / 5 m - 0,022 ha. Sanāk, ka 220 kvadrātmetri no zemes gabala ir aizņemti ar šo joslu. EPL - vai tas nozīmē elektropadeves līnija? Katrā ziņā nekādi lieli vadi tur neiet.
12 km augšup pa Salacu atrodas brīnišķs dabas objekts - Sarkanās klintis. No turienes var laisties lejup ar laivām.
Sretsked rakstīja:
VWfans rakstīja:
Zemes robežu plānā rakstīts - 0,4 kV EPL josla - 44 m / 5 m - 0,022 ha. Sanāk, ka 220 kvadrātmetri no zemes gabala ir aizņemti ar šo joslu. EPL - vai tas nozīmē elektropadeves līnija? Katrā ziņā nekādi lieli vadi tur neiet.
Maza līnija, nekas kaitīgs.
Super! saimniecībā noderīgais spriegums! Atliek tikai izgatavot ātrā pievienojuma komplektu.
tā
mans piedāvājums ir 50 santīmi par kvadrātmetru....
ja kas lai tavs pēteris man zvana...
ak jā - maksāju tikai par to daļu, kas netrāpa tajā epl joslā - to tu vari tirgot Yonāsam
Pirmais rakstīja: tā
ak jā - maksāju tikai par to daļu, kas netrāpa tajā epl joslā - to tu vari tirgot Yonāsam
1160 lati - tas ir daudz par maz.
VWfans rakstīja:
Pirmais rakstīja: tā
1160 lati - tas ir daudz par maz.
nu pacieties bišķi sapratīsi, ka tas tomēr ir auhjennijs piedāvājums.... bet tad es došu vair tikai kādus 10 saņus
Kaksis rakstīja:
Sretsked rakstīja:
Kaksis rakstīja:
VWfans rakstīja:
Līniju var pārcelt...
Ja ja, var nozāģēt vai ar blieti,ar bleiti tai līnijai
Uz kurieni, dauni, tu to taisies pārcelt ???? Uz mežu ? Vai uz ceļa ?
Man traucēja līnija, kura gāja gabalam gandrīz pa vidu. Laipni palūdzu Latvenergo un viņi pārcēla līniju uz zemes gabala malu. Vot tā, bļe Vajag mācēt runāt, nevis tikai tukši deksterēties...
es laipni palūdzu latvenergo pacelt slodzi uz 40.... viņi man tikpat laipni atsūtīja tāmi uz mazpadsmit tūkstošiem
eu Vadoni
nopirki to 5istabu trīsstāvu trušubūdu 130 kvadrātmetru lielumā ar suņubūdu uz jumta?
šitas ir jāpārdēvē par:
nepērk zemi pie Salacgrīvas.
smaidiigais rakstīja: šitas ir jāpārdēvē par:
Zemi pārdot nevar gribēt dažu nedēļu laikā. Tāda lieta var prasīt arī gadu laika.
VWfans rakstīja:
smaidiigais rakstīja: šitas ir jāpārdēvē par:
Zemi pārdot nevar gribēt dažu nedēļu laikā. Tāda lieta var prasīt arī gadu laika.
es tak teicu, ka pērku jau šodien
tikai tavs pēteris man nezvana - tad jau laikam ir pārdevis kādam citam
Pirmais
Es pats esmu tas Pēteris. Neapšaubāmi, pēc kāda laika zemes gabala cena kritīsies. Tikai nedaudz jāpaciešas...
p.n.
pēteris joprojām man nezvana
p.p.n.
piedāvājums par tiem 50 santīmiem ir spēkā tikai šodien - turpmāk katru dienu mans piedāvājums samazinās par 0.5 santīmiem kvadrātmetrā
tobiš rīt es došu 49.5 saņus parīt 49
p.p.p.n.
skaties, ka tev drīz jau nebūs man jāpiemaksā
Pārdod zemi pie Salacgrīvas
Pārdodu zemes gabalu Salacgrīvas lauku teritorijā, Vecsalacas ciematā 2,5 km no Salacgrīvas centra, 3 km no jūras, 400 metrus no gleznainās Salacas upes. Zemes gabala platība 2500 kvadrātmetri, cena 5500 lati jeb Ls 2,20 par kvadrātmetru. Tuvumā plaši, skaisti meži un Salaca - paradīze medniekiem, makšķerniekiem, ogotājiem, sēņotājiem. Līdz Rīgai 105 km - tuvāk nekā agrāk, pateicoties lieliskajam Saulkrastu apvedceļam. Līdz Pērnavai 75 km. Zvanīt Pēterim pa tālruni 29536031.