turbopiile rakstīja: cik tālu līdz elektrībai.. cik dziļi ūdens, cik tālu līdz pirmajam normālajam ceļam (tas ir, cik metrus pievadceļš būtu jābūvē)..
vai zemesgabalā tikai krūmi vai kāds normāls koks arī ir? vai ceļi lai tiktu uz jūru ir braucami.. vai kamiņi trokšņaini?
1. Elektrība, kā jau pie normāliem cilvēkiem, ir blakus esošajiem kaimiņiem, kuru māja atrodas kādus 25-30 metrus no mana zemes gabala vienas malas.
2. Cik dziļi ūdens, diemžēl nezinu, jo neko pats urbis vai racis neesmu. Vispār tuvākais apvidus ir līdzens, ja neskaita Salacas ieleju, kas sākas 300-400 metrus no mana zemes gabala.
3. Līdz pirmajam normālajam ceļam (labā stāvoklī esošam grants ceļam) ir 15 metri, jo mans zemes gabals nepieguļ tam.
4. Diemžēl lietaskoku zemes gabalā nav. Ir tikai malkā izmantojami krūmi.
5. Ceļi, lai tiktu uz jūru, ir labi braucami. Tie ir 150 metru grants ceļa un 2,5 km labas kvalitātes asfalta līdz Salacgrīvas centram. Pa to asfaltu taisnākajā posmā ir droša ieskriešanās līdz 90 km/h.
6. Par kaimiņu trokšņainību nevaru spriest, jo zemes gabaliņu apmeklēju reti - apmēram reizi gadā uz dažām stundām.
7. Cik fāžu elektrība tur ir, to es nepateikšu. Tomēr esmu novērojis, ka blakus esošie kaimiņi, kā arī otrā pusē grants ceļam esošie vairāku Līvānu māju iemītnieki piekopj visnotaļ normālu, tradicionālu dzīvesveidu ar elektrības izmantošanu. Redzēju, ka otrpus ceļam dzīvojošs vīrs pļāva zāli ar elektrisko pļaujmašīnu.