nekāda labuma no autostāvvietām nav- pagājušonakt piemājas autostāvvietā tika nozagts mocis.sargs drošvien saldi gulēja vai skatījās porņiku. baigi labi maksāt 30ls/mēn par neko! nu pilnīgs sviests.
2: vairumā gadījumu nav ietvertas lustaras riepas un stikli.
Tātad: kāds nariks izbliež stiklu un nosper maģīti – no maģa tirgus vērtības noskaita 100 LS un stiklu meklē pats. Jēga?
Pinais KASKO ir krietni lielāks vismaz 15 % no summas klāt.
Toties stāvlaukumā tiek samazināta nejaušības iespēja, un vieglāk sazīmēt vainīgos. Gop Stop uz stāvlaukumiem nestaigā – pārsvarā tas ir plānots pasākums ar iepriekšēju izsekošanu…
Un ja plānotājiem iepatiksies tad neatturēs ne KASKa ne sīga ne stāvlaukums.
a6q-pirmo gadu drošinaju ~700,-ls , meģinaja nosipzģīt , aplauzās , sasipa mazos pavarotņikus un grabažnieka atslegu , remonti uz kadiem ls30 bija , bet braukašanas pa sekspertīzēm un aftorīgām ,benzīna, uz tikpat ls nākamaja gadā pareķināju + - xunaj man to wajag ?? nosipzģīt viņu ir mazreāli , sist nau plānoc +visādi xrenoff pašrisk un tā 3gadu laikā ira iesipti ~2kls
Smieklīgākais ir tas ka parasti advancētie un augsto tehnoloģiju aparātiem apkrāvušies plānotāji parastu uzraujas tieši uz tupām bērnu lietiņām, kurs īpašnieks pat nav centies noslēpt…
Ir pat bijuši gadījumi kad neaizdzen tikai tāpēc ka īpašnieks pēc aķa maiņas steigā aizmirsis uzlikt kārtīgi akumulatora klemmi un pēc 1-ās bedres auto noslāpst un paliek ar vaļā durvīm bez advancētā aizdzinēja…
Ir pat bijuši gadījumi kad neaizdzen tikai tāpēc ka īpašnieks pēc aķa maiņas steigā aizmirsis uzlikt kārtīgi akumulatora klemmi un pēc 1-ās bedres auto noslāpst un paliek ar vaļā durvīm bez advancētā aizdzinēja…
Maija_Eskuella rakstīja: Visletak ir ahujennaletakpasam.lv
nepidzim, ja
vislētak ir:
turetuzielas.lv
turetuzielas.lv konsekventi sadarbojas ar urlas.lv un huligani.lv, bet man-pie-majas-pazobele.lv pa to pašu cenu ir krietni labāka pakalpojuma kvalitāte!
Bet vispār IF'am cenu politika interesanta - KASKO ir tikai par 10 santīmiem dārgāks nekā OCTA(BM klase nav zem 6).
Man gan If OCTA ir ~5x lētāka par KASKO... Tākautkā.
A nafig vispār meklēt lētāko kasko? octu vajag lētāko, kasko skatos pēc apdrošināšanas noteikumiem, rīcības negadījuma gadījumā. cena ir tikai viens no faktoriem, bet ne svarīgākais. kāda jēga paņemt lētāko suslu kā kaut kādu, ja pēc tam, kad notiek reāls negadījums, tu pats vari no savas kabatas maksāt par visu?
Un ko var vārīties par letakpasam un if? tas nav viens un tas pats, apskataties cenas- letakpasam kasko man 208ls, ifā- 277ls. letakpasam. sāls ir tā,ka letakpasam. skaitās pašapkalpošanās un ir lētāka.
Bet vispār IF'am cenu politika interesanta - KASKO ir tikai par 10 santīmiem dārgāks nekā OCTA(BM klase nav zem 6).
Man gan If OCTA ir ~5x lētāka par KASKO... Tākautkā.
A nafig vispār meklēt lētāko kasko? octu vajag lētāko, kasko skatos pēc apdrošināšanas noteikumiem, rīcības negadījuma gadījumā. cena ir tikai viens no faktoriem, bet ne svarīgākais. kāda jēga paņemt lētāko suslu kā kaut kādu, ja pēc tam, kad notiek reāls negadījums, tu pats vari no savas kabatas maksāt par visu?
Un ko var vārīties par letakpasam un if? tas nav viens un tas pats, apskataties cenas- letakpasam kasko man 208ls, ifā- 277ls. letakpasam. sāls ir tā,ka letakpasam. skaitās pašapkalpošanās un ir lētāka.
Letakpasam ir IF produkts, tāpēc.
Protams, ka nav jēga ņemt lētāko KASKO, sevišķi, ja zini, ka kantoris ir uzmetēji, bet nu IF jau it kā ir OK.
Ar if ir viss ok, kā ar apdrošinātāju. Un tikko pārlasīju arī jaunos KASKO noteikumus - izskatās diezgan daudzsološi. Var jau būtu, ka kaut kas beidzot šajā lauciņa ir sakustējies. Brīdi atpakaļ man te viens mēģināja pārdot savu piedāvājumu, kur uzmetiens katrā otrajā noteikumu punktā, par vairāk kā 2x lielāku summu.
Stulbi, ja cilvēki paši neizlasa līgumu un pēc tam čīkst, ka viņiem nav izmaksāta atlīdzība. jopcik, lasīt tak māk no pirmās klases, bet izlasīt noteikumus grūti!
Te tika runaats par vienkaarshaam pretaizdziishanas ieriiciiteem. Labaakais esot vaarsts degvielas caurulee no baakas ar sleedzziti slepenu salonaa. Mashiinu iedarbina, viss Ok, peec paarsimts metriem stop. Bet kaa ir muusdienu autinjiem ar suukni baakaa un visu to kompju padariishanu - tas ir iespeejams tik vienkaarshi?
autostāvvietas
nekāda labuma no autostāvvietām nav- pagājušonakt piemājas autostāvvietā tika nozagts mocis.sargs drošvien saldi gulēja vai skatījās porņiku. baigi labi maksāt 30ls/mēn par neko! nu pilnīgs sviests.