ja ražotāja paredzēts, tad obligāts. Un to šie TA skatās pēc saviem katalogiem.
man arī tas logs notonēts, bet spīd lukturis. Tev tur tiešām plēve stiklā vai ķieģeļi?
Jāsāk ar to, ka tas lukturis spīd, un manuprāt normāli spīd. Bet TA pi..riem, protams vajag kaut kur piečakartēties. Neko citu neatrada, nu it paņēma par šito. Protams, ka tas lukturis vajadzīgs, un pēc veixmīgas TA es jau viņu skrūvetu atpakaļ. Vienkārši negribas kaut kādu kompleksainu vīriņu dēļ izpildīt katru viņu iegribu. Ok, nav jau runa par tiešām būtiskām šaizēm, bet par šo?? Turklāt auto tas tonējums nāca jau no autosalona, visus gadus ir bijis OK, un šogad pēkšņi nav OK???
Vēl ir variants uz TA ielikt jaudīgāku spuldzīti, tad arī būs spožāk! Tikai nez vai tas derēs tiem vīriņiem.
Mkey rakstīja: Jāsāk ar to, ka tas lukturis spīd, un manuprāt normāli spīd. Bet TA pi..riem, protams vajag kaut kur piečakartēties. Neko citu neatrada, nu it paņēma par šito. Protams, ka tas lukturis vajadzīgs, un pēc veixmīgas TA es jau viņu skrūvetu atpakaļ. Vienkārši negribas kaut kādu kompleksainu vīriņu dēļ izpildīt katru viņu iegribu. Ok, nav jau runa par tiešām būtiskām šaizēm, bet par šo?? Turklāt auto tas tonējums nāca jau no autosalona, visus gadus ir bijis OK, un šogad pēkšņi nav OK???
piesaki dīlerim garantijas remontu
Jāa, kā tad, pēc 7 gadiem!

Turklāt es esmu auto otrais īpašnieks
piesaki dīlerim garantijas remontu