Gachs
Rezumē ir tāds: Lai arī cik Tev būtu perfektā stāvoklī automobilis ar jaunām,labām riepām - ātrums ir jāsasmazina, distance ir jāpalielina, lai izvairītos no šadiem eksemplariem.
=====================
Nu taa ir. var jau teikt, ka faaters ir "onkulis ar huuti", tomeer 80 g.v., bet vinjsh ar savu "II" Vectra 2.0 16V taapat paarvietojas, kaa jebkursh normaali domaajoshs pilsonis, tobish "atljautais + max 5,-Ls" Nu es apmeeram taapat, iznjemot vietas, kur zinaams, ka var atveerties Bet jebkuraa gadiijumaa kaut spriidi augsts "putras" valniitis celja viduu uz mani iedarbojas nevis kaa sarkana lupata veersim, bet driizaak kaa klapes zirgam Un veel mani izsenis maaciija domaat nevis vienu , bet 2 gaajienus uz priekshu ... Kaa teica "trenjers" Arnolds Dambis: Labaak 2 km/h par leenu, nekaa 1 km/h par aatru
Vai tiešām esam jau tik truli ?
A ko darīt, ka lielai daļai sniegs ziemā ir anomālija
Es ar klasiku bez pieminētajām sistēmām vēl neesmu izjutis tos izcili slidenos ceļus, labi, pārkārtojoties drusku mētā reizēm, bet braukt vajag ar prātu. Ja visādi bremzes nebrauktu 70 vietā knapi 50, tad nemaz nezinātu, ka mētā, jo nebūtu nepieciešamība pārkārtoties.
Visvairāk patīk ziņās stāsti, apdzenot ielika pretīm braucošajam purnā dēļ slidena ceļa, nezkāpēc vasarā analoģiskās situācijās sniegu nvaino.