eļļas līmenis, konsistence, hvz :)

rt Reģ.: 23.08.2004

labvakar

neatradu topiku "eļļa" tāpēc taisu jaunu

tātad, pārbaudot eļļas līmeni, uz "ščupa" eļļa ir ar mikro burbulīšiem. parasti pierasts redzēt eļļu gaišāku, tumšāku, sliktos gadījumos saputotu, bet tagad šķiet, ka ir tīra, bez piemaisījumiem, bet ...

kāda pieredze, idejas, novērojumi šajā sakarā?

P.S. nezinu vai zūd tosols, un nezinu, kad eļļa mainīta. Šo novēroju potenciālajam iegādājamajam auto, un ... aizdomājos.

apzinos, ka līdzinās spam topikam, bet šoreiz tā nav.

 
1 2
Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
0 0 Atbildēt

Zoo

Ā,tnx,Ruu-sapratu.man no diesel laikiem kkāda minerālene ar bij aizķērusies luxoil 15w40 molibden.to var vasarā lietot,jebšu labāk pirkt to 10w30 pusīti?krievi forumos jau raksta visādi :hvz:

----------------------------

IMHO nekaada nelaime nenotiks, iipashi, ja pielaidienam momentaa nesekos "griidaa" Jo iipashi vasaraa. Tam extra plashi izplatiitajam SAE 30 "monograadam" ir veel viens iemesls - shiis viskozitaates ellas ir visvieglaak sarazhot bez dazhdazhaadaam piedevaam, taatad ekonomiski taada viskozitaate ir visizdeviigaakaa - kaa krievi saka, "djoshevo i serdjito"

Njemot veeraa droshi vien miljonus taada tipa motoriishu visaa pasaulee, nav mazsvariigi, var paardot dafiga, turklaat par sameeriigu cenu ... Ko tikai tais pacmit gados koncernaa nav naacies samaaciities ...

bobcat Reģ.: 12.10.2006
0 0 Atbildēt

Varu ieteikt Bobcat 10W30 eļļu, 5 litri kanniņa par 12,10 Ls ar PVN. Var ari pa litra iepakojumu saliet(cena nemainās)

Eļļa ir uz sintētikas bāzes (10-30% sintētika) un atbilst pēdējām Eiropas prasībām.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti