Tā jopcik viena nepatīkama taču pa savam smieklīga štelle.
Tā kā šim US >Fordam protams nāk US lampas ( līdz 2001 gadam tādas drīkst būt). Tad nu šodien pārliecinājos ka šīs lampas pretīmbraucošajiem dikti nepatīk, pat kravinieki slēdza tālos iekšā. Smieklīgais tajā visā - man pašam pilnīg pofig - vispār nežilbināja tie pretimbraucošo tālie, pat kravinieku uz jumta liktie papildtālie.
Būs jāmēģina noregulēt zemākus un tad paskatīties, bet nu dīvaini, jo apskatē absolūti neko neteica ka nebūtu līmenī.
Par un ap Ford (USA) Ranger (1999)
Tā nu esmu iegādājies sev pirmo Fordiņu.
Doma lēnā garā pacelt šo mazliet sagurušo un apskādēto auto, un atrast tam pielietojumu saimniecībā.
Auto - Ford Ranger (USA) 1999.gads ar 3.0 litru motoru un automātisko kārbu - RWD. Kabīne tā kas pusgarā, jeb Nissana analoģijā to šķiet sauc par KingCab.
Pāris lietas kas ir nepieciešamas:
info par to kāds eļļas šim aparātam lietojamas motorā, kārbā, diferenciālī (Crankshaft varbūt tev ir info, paldies !!!)
kur jēdzīgāk meklēt rezerves daļas ( tagad pārsvarā interesē piekares daļas un motora pārsegs) , sūtīt no USA, UK vai tepat LV pie "Amerikas auto".
Vai varbūt kāds zin vai šim vismaz piekares daļas "savietojamas" ar Eiropai paredzēto Rangeri ???
Ja ir kāds labs saits padomā kur ir info arī welcomēti padalīties.
P.S. nav jau tā ka es neesmu šo to atradis un ievācis, bet nu ja kādam ir ilglaicīgāka pieredze ar ko šādu, gan jau ka info ir daaaaaaaadz vairāk !!!