Izlogoties vajag ibio!
Es bļin aicinu...
Izlogoties vajag ibio!
Es bļin aicinu...
Sviestnesis rakstīja: Neoficiāli aicinu pārsistās riepas izmest pie Satiksmes Ministrijas parādes durvīm!
Tev tik daudz ir to riepu
Ja katrs tur atstās savu pārsisto, viņi aizrīsies.
Pietiek ar vienu...
pēc tam piešaut uguni
Pārsistās riepas - Tas ir mīts!!!
sarashkins rakstīja: Pārsistās riepas - Tas ir mīts!!!
Netirs!
man ir ne tikai sabojāta beigta riepa, bet arī pamatīgi salocīts disks!
disku arī vajag nomest pie tās ministrijas trepēm! (
Conqueror rakstīja: man ir ne tikai sabojāta beigta riepa, bet arī pamatīgi salocīts disks!
ar disku vajag iemest kaut kur citur. kur - neteikšu. tā jau būtu aicināšana uz masu nekārtībām
Conqueror rakstīja: man ir ne tikai sabojāta beigta riepa, bet arī pamatīgi salocīts disks!
Nu ja tas vairs nav taisāms, tad met blakus riepai! Visādus salocītos ričagus, izsistos amjus arī...
Kāds Satiksmes ministrijai sakars ar Rīgas bedrēm?
Un vispār, pārsista riepa ir sekas spekulanta pārgalvīgai braukšanai ar mērķi apjāt atkal kādu klientu un iepist sani...
Nu tad no iepistajiem saņiem arī labo to riepu...
Gauss rakstīja: Kāds Satiksmes ministrijai sakars ar Rīgas bedrēm?
Un vispār, pārsista riepa ir sekas spekulanta pārgalvīgai braukšanai ar mērķi apjāt atkal kādu klientu un iepist sani...
Nu tad no iepistajiem saņiem arī labo to riepu...
Pašol naxuy!
Kāpēc lai satiksmes ministrijai nebūtu sakars ar bedrainajiem ceļiem?
Ja ir sakars, tad parādi... dokumentāli...
Lasi, kas ir zem Satiksmes Ministrijas un netēlo gudrinieku! www.sam.gov.lv/...
Kurš no tiem kantoriem atbild par Rīgas bedrēm, izsūtāmais?
Varbūt kaut kāds autoceļu uzturētājs?
Anī vei... ja tu tik advancēts kadrs, tad saki man uz kurieni tās sasistās riepas būtu jāved?
nazurbajev rakstīja: Anī vei... ja tu tik advancēts kadrs, tad saki man uz kurieni tās sasistās riepas būtu jāved?
pļā santīmsipis
tak paķer 100ls nopērc jaunu riepu komplektu....
vecās pārdod īauto riepu tipicā par 80.... 5 lati par riepu tikai tāpēc, ka tev mājai nav miskastes?
Bļe jums tik sparms prātā... vot tad kad tu pārsipīsi 1 tupeli no jauna komplekta, gribu redzēt kādu dziesmiņu dziedāsi...
Pirmais rakstīja:
nazurbajev rakstīja: Anī vei... ja tu tik advancēts kadrs, tad saki man uz kurieni tās sasistās riepas būtu jāved?
pļā santīmsipis
tak paķer 100ls nopērc jaunu riepu komplektu....
vecās pārdod īauto riepu tipicā par 80.... 5 lati par riepu tikai tāpēc, ka tev mājai nav miskastes?
R16 pa 100Ls komplekts... ?
Paprasi priekšniekam, iedos vēl lētāk, ar atlaidi, par pašizmaksu. Pats varēsi pievest sev klāt.
Pa 100Ls sanāk tikai 2 gabalas...
Vnk nopirkšu 1 tādu jaunu...
Jauna šipene uz R16
Pārsistās riepas uz Satiksmes Ministriju
Neoficiāli aicinu pārsistās riepas izmest pie Satiksmes Ministrijas parādes durvīm!