Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

...bet zini, kas vēl ir stulbums un ļetracisms - balstīt savu biznesu uz mānīšanu, maldināšanu un nezināšanas izmantošanu. Pie tam, tas ir daudz lielāks ļetracisms, jo tie, kas to darīja, ļoti labi apzinājās, ko darīja.

Pamosties!! Viss Latvijas bizness tikai uz to vien balstās!

Mans post, ka Vācijā nopirkt vecam Skorpim detaļu un servisā to uzlikt, ar eļļas pieliešanu ir lētāk, kā Lv nopirkt pliku detaļu, kaut kā tā tika pilnīgi ignorēts, noklusēts un apiets. A kas tas ir??? Kādēļ Lv praktiski viss ir pamatīgi dārgāks kā Vācijā. Kāpēc Lv degviela ir dārgāka par tām valstīm kurās pie cenas ir ceļu nodoklis klāt? Nerunāsim par Lietuvu - Luksemburgā pati dārgākā degviela ir lētāka kā Lv pati lētākā ar vislielākajām atlaidēm?

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

iEdgar, VISS bizness uz to nebalstās, nebauro. Kur ražo skorpim detaļu? Cik maksā piegāde? Cik tās pērk jaunas LV un cik Vācijā?

0 0 Atbildēt

Vienalga- netieši bankrotējušo parādus segs pāºējie. Tā vai šitā, bet segs.

Gan nodokļu parādus, gan banku utt.

Jā, teicu, ko man citu pateikt?? Pirmais uzdod tizlu jautājumu- Ko darīt viņa kāršu spēlmanim, kuram ir no 500 latiem uzradies 7000 ls parāds? Ko tādam pateikt? Ja cilvēks grib sist galvu pret sienu, lai sit vesels.

Sviestnesis Reģ.: 26.01.2004
0 0 Atbildēt

a ja tur ir tiešām 7 štukas, tad ar šito nevar tikt cauri?

www.db.lv/...

Cik saprotu, tad process nav vienkārš, bet vismazprocenti apturās?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

GB12 rakstīja:

...bet zini, kas vēl ir stulbums un ļetracisms - balstīt savu biznesu uz mānīšanu, maldināšanu un nezināšanas izmantošanu. Pie tam, tas ir daudz lielāks ļetracisms, jo tie, kas to darīja, ļoti labi apzinājās, ko darīja.

Mans post, ka Vācijā nopirkt vecam Skorpim detaļu un servisā to uzlikt, ar eļļas pieliešanu ir lētāk, kā Lv nopirkt pliku detaļu, kaut kā tā tika pilnīgi ignorēts, noklusēts un apiets. A kas tas ir??? Kādēļ Lv praktiski viss ir pamatīgi dārgāks kā Vācijā. Kāpēc Lv degviela ir dārgāka par tām valstīm kurās pie cenas ir ceļu nodoklis klāt? Nerunāsim par Lietuvu - Luksemburgā pati dārgākā degviela ir lētāka kā Lv pati lētākā ar vislielākajām atlaidēm?

Edgar, tikai nestāsti. Igaunijā degviela ir dārgāka, Vācijā/Čehijā/Dānijā/Īrijā utt/ ir dārgāka. Jā, leišos un Polijā ir par pāris santīmiem lētāk kā Latvijā.

Vari pats salīdzināt www.energy.eu/...

Un nav Latvijā praktiski viss dārgāks. Kvalitatīvas preces Vācijā maksā kudi dārgāk (autleti neskaitās). Starp citu, arī apdrošināšana šeit ir daudz lētāka kā vairums ES valstu. Tā ka, nav jau viss tik melns kā tu te mālē tagad.

0 0 Atbildēt

Sviestnesis rakstīja: a ja tur ir tiešām 7 štukas, tad ar šito nevar tikt cauri?

www.db.lv/...

Nevar, pamatparādam (bez sodiem) jābūt vismaz 5000 latiem.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Vienalga- netieši bankrotējušo parādus segs pāºējie. Tā vai šitā, bet segs.

Par nodokļiem piekrītu, par komunālajiem arī, bet par bankām - to tev ir iestāstījuši tavi vienotības banku pakaļlaizītāji.

0 0 Atbildēt

Starp citu, baņķieru dzīres un nevēlēšanos uzņemties atbildību par savu sadarīto mēs segsim un sedzam daudz vairāk.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Vienalga- netieši bankrotējušo parādus segs pāºējie. Tā vai šitā, bet segs.

Par nodokļiem piekrītu, par komunālajiem arī, bet par bankām - to tev ir iestāstījuši tavi vienotības banku pakaļlaizītāji.

Apēd sālīto gurķi-man nav nekāda sakara ar Vienotību.

Tu joprojām gribi apgalvot,ka banku zaudējumus nesedz to klienti ?

Raacens Reģ.: 30.01.2004
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

+,varbūt precīzāk būtu teikt, gala lietotājs, bet lietas būtību tas nemaina

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Starp citu, baņķieru dzīres un nevēlēšanos uzņemties atbildību par savu sadarīto mēs segsim un sedzam daudz vairāk.

Tikai nesāc atkal. Baņķieri deva, cilvēki grāba, valdība neko neteica.

3 puses, kuras visas iesaistītas. Es saprotu,ka proletārietim gribas visu nogrūst uz citiem, bet nu patieso ainu tas nemaina.

Sviestnesis Reģ.: 26.01.2004
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Sviestnesis rakstīja: a ja tur ir tiešām 7 štukas, tad ar šito nevar tikt cauri?

www.db.lv/...

Redzi, tā ka soda procenti nevar pārsniegt pamatparādu, tad tie kredītdevēji jau ļoti interesanti darbojas, ik pa laikam piedāvājot pārslēgt līgumu, nu tjipa procentus samazinājot un pat nodzēšot daļu no soda procentiem un t.t., bet pārslēdzot līgumu, jau parāda atlikuma summa ( kopā ar visiem kavējumiem ) jau parādās kā pamatsumma, tapēc tīri teorētiski, ir tikai jāsagaida brīdis, kad tā pārsniedz šīs piecas štukas?

Vai kā?

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

atkal viss vienā topikā

P.S. ziniet cik šobrīd ir rigibors un eirobors? baņķieriem tie cipari ļoti nepatīk.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

Kādā veidā? Domā, nebūtu bijis burbuļa, tagad likmes būtu zemākas?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja: Starp citu, baņķieru dzīres un nevēlēšanos uzņemties atbildību par savu sadarīto mēs segsim un sedzam daudz vairāk.

3 puses, kuras visas iesaistītas. Es saprotu,ka proletārietim gribas visu nogrūst uz citiem, bet nu patieso ainu tas nemaina.

Ļoti pareizi. Es jau ta' saprotu, ka vainīgas ir visas 3 puses. Diemžēl to nevēlas saprast baņķieri.

0 0 Atbildēt

Sviestnesis rakstīja:

GB12 rakstīja:

www.db.lv/...

Redzi, tā ka soda procenti nevar pārsniegt pamatparādu, tad tie kredītdevēji jau ļoti interesanti darbojas, ik pa laikam piedāvājot pārslēgt līgumu, nu tjipa procentus samazinājot un pat nodzēšot daļu no soda procentiem un t.t., bet pārslēdzot līgumu, jau parāda atlikuma summa ( kopā ar visiem kavējumiem ) jau parādās kā pamatsumma, tapēc tīri teorētiski, ir tikai jāsagaida brīdis, kad tā pārsniedz šīs piecas štukas?

Vai kā?

Nu, tas ir viens no veidiem, kā legāli sevi novest līdz maksātnespējai...

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: atkal viss vienā topikā

P.S. ziniet cik šobrīd ir rigibors un eirobors? baņķieriem tie cipari ļoti nepatīk.

Kā kuriem baņķieriem, LV bankām tas ir pie kājas, ja nu tas, ka klienti ieinteresētāki..

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: atkal viss vienā topikā

Par cik deksters no šejienes gandrīz visus aizbaidījis, tad viss notiek vienā vigvamā, tā vieglāk.

sarashkins Reģ.: 01.08.2009
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: hei vadonis laikam ir te gudrākais

varbūt jamais varētu komentēt situāciju

man viens paziņa parāva pirms 4 gadiem kredītā 1000 latus

3.5 gadus maksāja, tagad pusgadu nav maksājis.... izrādās, ka tagad parāds ir 7000....

kā dzīvot tālāk?

Saki, lai iet sarunā, ka šie jamam vēl štuku iedod un vienojas par pamatsummu 8000, un tad lai šis iet uz maksātnespēju.

0 0 Atbildēt

Re ko Pirmais ar saviem čomiem ievārījis www.delfi.lv/...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: iEdgar, VISS bizness uz to nebalstās, nebauro. Kur ražo skorpim detaļu? Cik maksā piegāde? Cik tās pērk jaunas LV un cik Vācijā?

To detaļu ražoja Taivānā, Latvijā vēl jau pērk, bet Vācijā tā detaļa ir nopirkta VIENĪGĀ pēdējo 10 gadu laikā!!

Piegāde uz Latviju pat ar DHL nemaksā dārgāk kā pati detaļa Vācijā!

Vēl reizi - tiem kam pasūdīga redze:

Detaļa (suports) ar piegādi līdz servisa vārtiem Vācijas nomalē, kopā ar uzstādīšanu, bremžu atgaisošanu, un eļļas līmeņa papildināšanu tur maksā lētāk, kā Latvijā detaļa veikala plauktā Rīgā specializētā veikalā, bet vienā no lētākajiem!!

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Ļoti pareizi. Es jau ta' saprotu, ka vainīgas ir visas 3 puses. Diemžēl to nevēlas saprast baņķieri.

Baņķieriem bija uzspļaut uz noteikumiem, jo Lv likumi liek kredītņēmējam atmaksāt vienmēr un pie jebkuriem apstākļiem. Valdības (Kalvīša) pilnīgā bezdarbība deva pilnīgu brīvību bankām piesaistīt klientus ar jebkurām, pat pusatklāti melīgām metodēm.

Tieši tamdēļ bankas šādas metodes neatļaujas izmantot UK, Vācijā, Šveicē, ..., jo tur ir atslēgu nolikšanas princips!

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

i_edgars rakstīja:

GB12 rakstīja:

Edgar, tikai nestāsti. Igaunijā degviela ir dārgāka, Vācijā/Čehijā/Dānijā/Īrijā utt/ ir dārgāka. Jā, leišos un Polijā ir par pāris santīmiem lētāk kā Latvijā.

Vari pats salīdzināt www.energy.eu/...

Un nav Latvijā praktiski viss dārgāks. Kvalitatīvas preces Vācijā maksā kudi dārgāk (autleti neskaitās). Starp citu, arī apdrošināšana šeit ir daudz lētāka kā vairums ES valstu. Tā ka, nav jau viss tik melns kā tu te mālē tagad.

Varbūt izlasīsi vēl reizi, pirms noliegt??

It īpasī vārdus:

Nerunāsim par Lietuvu - Luksemburgā pati dārgākā degviela ir lētāka kā Lv pati lētākā ar vislielākajām atlaidēm?

Te nav nevienas valstis kuras tu pieminēji!

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

DekstersFF rakstīja: iEdgar, VISS bizness uz to nebalstās, nebauro. Kur ražo skorpim detaļu? Cik maksā piegāde? Cik tās pērk jaunas LV un cik Vācijā?

To detaļu ražoja Taivānā, Latvijā vēl jau pērk, bet Vācijā tā detaļa ir nopirkta VIENĪGĀ pēdējo 10 gadu laikā!!

Piegāde uz Latviju pat ar DHL nemaksā dārgāk kā pati detaļa Vācijā!

Vēl reizi - tiem kam pasūdīga redze:

Detaļa (suports) ar piegādi līdz servisa vārtiem Vācijas nomalē, kopā ar uzstādīšanu, bremžu atgaisošanu, un eļļas līmeņa papildināšanu tur maksā lētāk, kā Latvijā detaļa veikala plauktā Rīgā specializētā veikalā, bet vienā no lētākajiem!!

Man jau liekas, ka tu sadirsi.

0 0 Atbildēt

Tā detaļa droši vien ir akumulators vai logu slotiņas.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti