Derētu pārdot veco auto, lai gan spiedīgi nav. Ieliku sludinājumu iekš ss.lv , taču divu nedēļu laikā neviens nav zvanījis. Vai tas ir rādītājs, ka cena ir par augstu? Kā vispār ir ar auto pārdošanu - uz cik daudziem zvaniem jāatbild un cik potenciālajiem pircējiem auto jāatrāda, kamēr nonāk pie veiksmīga darījuma? Nu tā aptuveni - kādas šajā ziņā ir tendences?
Auto pirkts jauns Latvijā, es vienīgais saimnieks, nobraukums tuvu 200 tūkst.km.
Motivācija pārdot ir arī tas, ka, ja ilgāk auto paturu, tad jāpērk gan ziemas riepu komplekts rudenī, gan vasaras riepu komplekts nākamajā pavasarī. Un daudz nokalpojis ir sajūgs - tas, nobraucot 211910 km, nav mainīts vispār. Drīz tas varētu izbeigties, un tad jau liela varbūtība ir, ka jāmaina arī dārgais divmasu spararats...
Man nojauta, ka dīleri, pieņemot lietotos auto, par tiem dod ļoti maz, apmēram tāpat kā uzpircēji. 2013.gada rudenī par Merivu man uzpircējs piedāvāja 2500 EUR. Tagad, iespējams, piedāvās 1800-2000 EUR, vai ne?
Labāka krāsa un 1.7 dzinējs. Uz šī fona par tavējo labi ja 2000 varētu prasīt. Piedod par skarbo viedokli un neapvainojies. Vnk., iesaku nākamreiz padomāt ne tikai par to, kā auto pēc iespējas lētāk iepirkt, bet arī par to, cik reāli to ir pārdot.
"Man nojauta, ka dīleri, pieņemot lietotos auto, par tiem dod ļoti maz, apmēram tāpat kā uzpircēji"
Nē, nu, skaidrs, ka dīlerim tas auto pēc tam jāpārdod, tāpēc tirgus cenu vari necerēt. Bet nav arī tik traki. Viņiem ir svarīgi tev ieskapēt jauno auto. Ja domā merivas vietā ņemt ko jaunu, iesaku to darīt kvartāla/gada beigās, jo tad dīleriem ir visādi kvartāla/gada plāni jāpilda un pārdevēji ir daudz atvērtāki sarunām, pieņemot tavu lietoto auto.
Nē, nu, skaidrs, ka dīlerim tas auto pēc tam jāpārdod, tāpēc tirgus cenu vari necerēt. Bet nav arī tik traki. Viņiem ir svarīgi tev ieskapēt jauno auto. Ja domā merivas vietā ņemt ko jaunu, iesaku to darīt kvartāla/gada beigās, jo tad dīleriem ir visādi kvartāla/gada plāni jāpilda un pārdevēji ir daudz atvērtāki sarunām, pieņemot tavu lietoto auto.
vot shitas princips laikam nostradaja mana gadījuma...
auto sūtiju ap oktobri-saņēmu janvara beigas
manu auto veco piefikseja.....vienojamies ka atdoshu un par konkretu$
varbūt pa tiem trim meneshiem atrada pacientu viņam, jo tiklidz auto samainiju pec dienas viņa pie dilera nebija
Pamazām briestu sestdien gaidāmajai Merivas tehniskajai apskatei un vēroju ss.lv izlikto Merivu cenas. Šim gan cena debesīs - 4300 EUR par mana gada auto:
Tā plača īpašniekam Lukševicam ne tikai šajā gadījumā vējš iepūtis ne pa jokam. Bet, nu, bankrotējis nav, pat krīzi izturēja. Tas placis viņam ir kopš kāda 1993.gada.
Par auto pārdošanas paņēmieniem
Derētu pārdot veco auto, lai gan spiedīgi nav. Ieliku sludinājumu iekš ss.lv , taču divu nedēļu laikā neviens nav zvanījis. Vai tas ir rādītājs, ka cena ir par augstu? Kā vispār ir ar auto pārdošanu - uz cik daudziem zvaniem jāatbild un cik potenciālajiem pircējiem auto jāatrāda, kamēr nonāk pie veiksmīga darījuma? Nu tā aptuveni - kādas šajā ziņā ir tendences?
Auto pirkts jauns Latvijā, es vienīgais saimnieks, nobraukums tuvu 200 tūkst.km.