Audio priekš Tv bez papildus pults,kādu?

zhuks Reģ.: 01.12.2005

Ir Samsung TV. Standarta skaņa ir okey līdz brīdim, kad gribas kvalitatīvāku vai vienkārši skaļāk to pašu MTV ar kaut kādiem basiem paklausīties. Tad izmantoju veco, priekš PC pirkto audio Logitech 2.1 ar sabūferu. Bet skāde ir tā, ka viņas ir pašam jāslēdz ar pogu iekšā/ārā, kā arī klusāk klausoties ir kaut kāda blakusskaņa, sīkoņa vai kas tamlīdzīgs.

Ceru, ka ar šo var saprast manu "sāpi" un vēlmes- audio saslēgts ar TV, ieslēdzot TV nav nepieciešams papildus ieslēgt audio iekārtu, kā arī skaņa ir laba gan normālā skaļumā, gan arī uzgriežot lielākus decibelus.

Varbūt kādam no Jums ir pieredze ar ko tamlīdzīgu un varat ko ieteikt?

 
Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

es izmantoju tādiem mēºķiem mazo DVD-BD atskaņotāju. no TV skaņu var atdot uz resīveri dažados veidos. atkarībā no tā, kas ir iespējams tehniski konkrētiem aparātiem. tas būtu ARC atbalsts, vai optiskais savienojums. visādi aux in bieži vien noved pie augstāk minetās sīkoņas. gadijumā ar ARC, kad skaņa atnāk pa to pašu hdmi kabeli atpakaļ, tv redz skaņas sistēmu kā savu, un skaļums vadās no TV pults. bet šā vai tā iesaku iegadāties programmējamo pulti, tad visas iekārtas un procesus var saprogrammēt un nav jāoperē ar 3-5 pultīm

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti