Volvo S60 - mistisks defekts.....

Dzēsts lietotājs Reģ.: 28.03.2024

Volvo S60, 2001g, 2,4l, benzīns, automāts.

Mašīna gan braucot, gan citreiz arī stāvot ņem un vienkārši noslāpst. Interesantākais ir tas, ka uzreiz viņu piedarbināt nevar. Ir jāpagaida dažas minūtes līdz kamēr izzūd visas skaņas (elektrīskā ķēde vai kas tamlīdzīgs) un pēc tam uzreiz var piedarbināt un braukt atkal tālāk.

Līdz šim veiktie remontdarbi:

1) Ielikts pilnīgi jauns Bosch degvielas sūknis. Vainu pilnībā tas nenovērsa - mašīnas noslāpšana joprojām ir, bet jau krietni retāk. Ja pirms tam mašīna slāpa ik pēc pāris km, tad tagad viņa slāpst galvenokāt garos pārbraucienos - citreiz slāpst pēc 30 min, citreiz neslāpst pat pēc 1,5h, bet citreiz noslāpst vienkārši ilgāk stāvot uz vietas

2) Diagnostika neko tādu, kas izraisītu šādu gļuku - neuzrādīja.

3) No startera atslēdzām imobilaizeri. Uzlabojumi nekādi.

4) Ielikām jaunus relejus motoram, starterim un degvielas sūknim. Uzlabojumi nekādi.

Servisā tika ieteikts pie kārtējā noslāpšanas gadījuma nočekot vai deg motora simbols ieslēdzot aizdedzi - jā, deg. Tāpat arī degvielas sūkņa relejs noklikšķ, kad ieslēdz aizdedzi. Bet kā jau teicu - mašīnu var piedarbināt tikai pēc tam, kad viss ir norimis un apklusis.

Cik sapratu, tad nākamais solis būs lampiņas ievilkšana salonā - lai redzētu vai motoram pienāk elektrība.

Maz ticams, bet varbūt tomēr kāds ar kaut ko līdzīgu ir saskāries, tāpēc lūdzu Jūsu padomus un ieteikumus....

Paldies jau iepriekš!

 
Chankaishi Reģ.: 11.07.2007
0 0 Atbildēt

Uzreiz iedomaajos par akumulaatora klemmeem, bet diez vai. Vai varbuut kaadaa shtekerii kontakts valjiigs - uzkarst un zuud kjeede. Ja saki, ka nomainot degvielas suukni, palika labaak, tad varbuut taa baroshanas kjeedee kas taads. Ir bijis liidziigi, gan ne regulaari, ar jau krietni pavecu 1984.g. 320 bmw - paliidz visu kontaktu, shtekeru, vadu izkustinaashana un nopuushana ar speciaalo aerosolu.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

tieši tā, pirms visa cita vainu meklē sūkņa ķēdē, štekeros, ja jau pirms tā maiņas bija sliktāk.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti