GB-12: Vispār jau laiki un situacijas mainās. BIJA treknie gadi,bija iespējas, bija prieks kaut reizi mūžā izbraukt no autosalona ar jaunu auto. Nu jau Sonatai aizgāja 9 gads, diemžēl, par JAUNU auto to vairs nenosauksi. Cena arī strauji krīt, priecājos, ka vēl 4500 eiro par viņu saņēmu.Šodien par to pašu lietoto volviķi esmu priecīgs - jebkurā gadījumā 10 gadīgs xc90 ir un BŪS labāks par 5 gadīgu hundaju. Visās pozicijās. Nu jau arī vecums klāt, par jauniem dārgiem auto nav ko vairs sapņot. Un jāsaka, ka man ar to volviķi ir paveicies - tā man teica paši Volvo dīleri. Kopējā diagnostikā formali varēji piesieties tikai dažām pozicijām priekšējā piekarē, kuras TA apskatē experts pat nepamanīja. Reali TA izgāja pa nullēm, kas arī nav slikts rāditājs 11 gadus vecam auto.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Iesakiet jaunu autiņu
Pirkumam plānoju atvēlēt +/- 30 000 eiro.
Vēl neesmu aizgājis ne uz vienu testu, bet zināms viedoklis jau ir radies.
Metu acis uz jauno VW passat. Protams, pastāv risks ar tā saucamajām "bērnu slimībām", bet...
Te ir redzama aprīkojuma un cenu lapa:
www.volkswagen.lv/content/medialib/vwd4/lv/pdf/new-passat-pdf/_jcr_content/renditions/rendition.file/ma_vw_passat_limousine_pricelist_a4_lv.pdf
Bet nav teikts, ka palikšu pie VW - varbūt ir labāki varianti? Variantus par lietotiem auto neizskatu.
10 gadu esmu nobraucis ar dīzeli. Pēdējos septiņos gados nobraucu nepilnus 180 000 km ar no salona izbrauktu auto, un, salīdzinot degvielas un uzturēšanas izmaksas, kā arī sākotnējās investīcijas, neesmu pārliecināts, ka pie šāda nobraukuma dīzelis kopumā ir lētāks.
Tātad, ja runājam par konkrētajiem VW modeļiem es pat sliecos uz benzīnnieku, vienīgi bažīgu dara salīdzinoši mazais motorītis - 1,4 l. Plānoju manuālo transmisiju. Ņemtu 1,8 l, bet izskatās, ka to piedāvā tikai ar automātu (negribu ņemt).
Jau iepriekš paldies par viedokļiem.