Sievietēm ģērbties kā mūķenēm, vīriešiem brilles ar klapēm, kā zirgiem lai nelūr pa malām...
Auto marķēt ar uzlīmēm "auns pie stūres", "vadītāja kaza" utt. Bmw izņēmums, var nemarķēt :-)
Sievietēm ģērbties kā mūķenēm, vīriešiem brilles ar klapēm, kā zirgiem lai nelūr pa malām...
Auto marķēt ar uzlīmēm "auns pie stūres", "vadītāja kaza" utt. Bmw izņēmums, var nemarķēt :-)
Es aizpildīju, ja kas. Ja jau cilvēks jautā, tātad vajag.
Uhh, cik gara anketa. Bet es arī aizpildīju, lai veicas!
Es gan neaizpildīju jo nav varianta:"es nezinu"!
Es gan aizpildiiju, kaut gan arii nezinu, kaa brauc jaunas meitenes un puishi, un tikai minimaali, kaa paarvietojaas cilveeki manos gados. Sanaaks diivaina zinaatne - satiksmes psihologjija!
Chankaishi!Tu nezini bet aizpildi?Piedod,Tu nav gudrs.
esis71 - tev gan ir dzelzs raksturs - vari atteikt kolosaalai(meitenei varbuut)!
Es aizpildīju....
laikam nav mana tema-bet tie jautajumi??????
Saimniec-ko tu no atbildēm gribi izspriest?
Tāpēc, ja esi autovadītājs (-āja), aizpildi aptauju un palīdzi tapt pētījumam satiksmes psiholoģijā par autovadītāju uztveri. Paldies par veltīto laiku!
jebkura gadījuma viedoklis subjektīvs
paņem csdd datus-ar avāriju skaitu un ipashumā esosho auto
tagad arī pieejams nobrauktie km konkretam auto-tatad ari ipashniekam bairak vai mazak
izanalize un bus precizak
maģistri toposhie ibio
izsaki savu viedokli!
ir iespēja aizpildīt aptauju, izsakot savu viedokli gan par jaunām sievietēm un vīriešiem, gan cienījama vecuma autovadītājiem. Tāpēc, ja esi autovadītājs (-āja), aizpildi aptauju un palīdzi tapt pētījumam satiksmes psiholoģijā par autovadītāju uztveri. Paldies par veltīto laiku! aptauja šeit: goo.gl/forms/YiV74x4seD