Renault pēc remonta zūd eļļa.

uko35 Reģ.: 23.12.2015

Renault grand espace, 1,9 TDI, 04. gada izlaidums, modelis 2005.gada.

Pāris nedēļas atpakaļ salaboja motora galvu un mainīja turbīnu. Teica pēc 500km braukt atkal mainīt eļļu un eļļas filtru. Viss bija kārtībā, bet pēdējās dienās(kā vienmēr pirms svētkiem) sāka zust eļļa, eļļa ir sapilējusi, arī zem mašīnas. Vīrs tik pielej eļļu klāt, lampiņa uzreiz nodziest un rāda oil ok. Man stress, bet vīrs saka, ka , drošvien , kad remontēja, kautkas nav kārtīgi pievilkts, pēc svētkiem brauks uz servisu.

Jautājums, man, melnmatainai blondīnei, ir sekojošs-vai ar tādu auto, regulāri papildinot eļļu, var vēl kādu brīdi braukt? Vai nevar uziet kautkas gaisā? Un, vai tā tiešām varētu būt tā vaina, ko man vīrs saka, jeb atkal uz 1,5 tūkstoti eur būsim ielidojuši? ;(

Remontēja FRANK servisā.

Paldies, jau iepriekš par sapratni un viedokļiem!

 
Nortel Reģ.: 16.03.2007
2 0 Atbildēt

Auto pēc 2010 gada eļļas patēriņš ir normāla, ražotāja noteikta, parādība.

Ja eļļa tek, tad kautkur ir jābūt sūcei. Lai vecais lien apakšā ar lukturi un skatās. Labāk pirms tam nomazgāt dzinēju, lai labāk redz. Bet braukt var, lej un brauc.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
1 0 Atbildēt

No mašīnas motora eļļa tecēt laukā nedrīkst, tātad ir kāds defekts! Kāds un kāpēc un kādā cēloņsakarībā radies nevaru apgalvot neredzot auto. Protams, ja eļļas noplūde ir saistīta ar darbu izpildes kvalitāti, jāgriežas pie remontētāja un domāju ka defektu novērsīs . Pastāv iespēja, ka eļļas noplūde radusies no kāda cita remonta laikā neaiztikta mezgla.

no mašīnas motora eļļa tecēt laukā nedrīkst, tātad ir kāds defekts! Kāds un kāpēc un kādā cēloņsakarībā radies nevaru apgalvot neredzot auto. Protams, ja eļļas noplūde ir saistīta ar darbu izpildes kvalitāti, jāgriežas pie remontētāja un domāju ka defektu novērsīs . Protams ka pastāv iespēja ka eļļas noplūde radusies no kāda cita remonta laikā neaiztikta mezgla.

Vai braukt ir droši pa svētkiem izlemiet paši, neredzot konkrēto situāciju neviens nedos tādas garantijas!

torkjis Reģ.: 05.10.2013
1 0 Atbildēt

Par eļļu jau ir apstāstīts.

Bet Frank gan nevajag. Man personīgi ar viņiem dārga pieredze.

Prasa neadekvātu samaksu, bet par kvalitāti neiespringst.

Un šajā gadījumā - pusi no auto vērtības iegrūst remontā!

Lagunai par remontu (vaina elektronikā) Franks gribēja paprasīt vairāk, nekā Eiro Auto.

Hvz kur viņi tos ciparus rauj

uko35 Reģ.: 23.12.2015
1 1 Atbildēt

Franku izvēlējās,jo viņiem labas atlaides vecākiem auto un uzreiz bija pieejama maiņas automašīna, kas bija ļoti svarīgi.

Cena 1200 bija kopā ar nomu, degvielu,auto mazgāšanau u.tt. Nemaz, jau tik traki nav. Vienkārši stulbi, ka atkal kaut kāds čakars. Par to pusi no auto vērtības, piekrītu, bet nebija citu variantu. Puse no darba, jau bija izdarīta, kad atklājās, kā arī turbīna jāmaina. Vīrs bija aizbraucis un pats pārliecinājās. Mašīna nav jauna,Rumbulā pirkta, sāka kautko taisīt, kratīt un rezultāts gatavs. ES domāju, kā tā eļļa, arī laiž, jo kaut kas izkustināts.

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 1 Atbildēt

Te arī atbilde - Rumbulā pirkta. Normālam renim motors un kārba vispār nav jāremontē. Ir redzēti espeisi līdz kliņķim nobraukti, bet motors un kārba ideāli.

uko35 Reģ.: 23.12.2015
0 1 Atbildēt

Jā, paldies par atbildēm! Protams, tā jau tāda veču lieta un ne es tur ko taisīšu, ne remontēšu.... vienkārši stresiņš. Cerēsim, kā vaina nebūs ļoti liela un dārga.

Priecīgus svētkus!

RaimondsVolonts Reģ.: 23.12.2015
1 1 Atbildēt

Nekādā gadījumā nevar braukt , citādi dzinējs var beigties, eļļas trūkuma dēļ.

torkjis Reģ.: 05.10.2013
3 0 Atbildēt

Ko tu tur lej?!

Dzinēju nokaus, ja brauks bez eļļas. Ja līmenis ir un sūknis strādā, tad var droši braukt. Tik līmenim jāseko.

torkjis Reģ.: 05.10.2013
5 0 Atbildēt

Vajag braukt atpakaļ pie remontētāja, lai pabeidz remontu.

Bez papildu samaksas. Galu galā viņiem naudu maksā, lai klients saņemtu saremontētu auto.

Ja sāk klepot par jaunām, iepriekš nepamanītām vainām/un to viņi darīs/, lai taisa remonta tāmi. Tikai tāmi, bet lai nesāk remontēt. Un tad aizbraukt uz pāris citiem servisiem salīdzināt cenas.

Bet vispār tāpat kā frizierim, zobārstamu un sievietēm ginekologam, arī autoservisam ir jābūt "savējam"

Lai veicas!

DidzisKalnietis Reģ.: 20.03.2014
0 0 Atbildēt

Ja eļļu neaizmirst pieliet, tad braukt var. Jāseko tikai līdzi, vai nesāk gāzties ar joni!

Skaidrs, ka kaut kas tiem meistariem remontējot ir nogājis greizi, bet, visticamāk, patiesi kaut kas nav pievikts vai panācis vaļā, Nevajadzētu būt tā, ka tas ieguldījums ir "izmests ārā". Vajag braukt uz to servisu un prasīt, lai novērš to problēmu.

Ja nu tur galīgi netiekat galā, rakstiet e-vēstuli iauto, lai iedod Jums manas koordinātes. Centīšos palīdzēt!

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti