Katram piektajam, kuram tāda ir, protams, arī tāda ir vajadzīga... 
X5 pie mums populāri, lai arī ne tuvu katram 5ajam, bet sliecos domāt, ka uz 20 X5 ir 1 X3, tā vismaz liekas. Tā ka var padomāt, ka nepopularitāte varētu būt pamatota tādu vai citādu iemeslu pēc.
Kas attiecas uz 2 citām minētām lietām. Varbūt esmu pārpratis ideju, bet:
1) izbraukšana no pilsētas - ja te domāta braukšana par relatīviem bezceļiem, tad nez vai kāds no minētajiem ir bezceļu auto, taču pa vienkāršiem grants/zemes ceļiem var normāli braukt ar jebkuru vieglo auto.
Varbūt domāta bagāža, bet tad jau kāds praktisks universālis būs jēdzīgāks.
2) sēdēšana uz zemes - ja domāta tā slavenā "augstā sēdpozīcija", tad pagrūti izprast, ko divmetrīgs cilvēks nevar redzēt normāli sēžot. Man līdz 2 metriem mazliet pietrūkst, bet sēžot vieglajā auto zemākajā pozīcijā pilnīgi pietiek. Pa panorāmas jumtu citos auto ieskatīties gan nevaru, tas nu gan.
Piebilde: blakussēdētāji man ir bijuši dažādi, bet elkonis sānā dūries nekad nav. Man nevilšus rodas iespaids, ka jaunietis ļoti vēlas šo parketnieku, taču tajā pašā laikā cenšas kādam pierādīt, ka ne jau tāpēc, ka draugiem ir/stilīgāks par universāli/meitenēm patīk, bet atrast it kā praktisko pusi.
Touaregam ir bloķi + ja paņem ar pneimo piekari, tad atliek uzlikt AT riteņus un tālāk par pārējiem minētajiem auto tiksi