Paskaties Tiguan virzienā - veiksmīgs, izturīgs un kvalitatīvi nostrādāts VW modelis, ērti var iekārtoties gan priekšā, gan aizmugurē. Nu labi - nav man 2 metri, bet 1,90m, taču ar visu to līdz jumtam vietas daudz paliek, aiz sevis ar uzviju varu iesēsties. Vienīgi bagāžnieks mazs un jāuzmanās no agrīnajiem 1.4.TSI modeļiem - bija problemātisks šis dzinējs jaunībā. Tiesa, var atrast zem 10k EUR, bet liela daļa tomēr būs virs.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Pirmais auto.
Sveiki.
Beidzot esmu pabeidzis skolas, ticis pie darba un nobriedis sava auto iegādei. Budžets 7 8, max 10k eiro. Ir 4 simpatizējoši varianti. Bmw x3 2005.,6. Gada, VW Tuareg 2005., 6. Gada, Cayenne S 2004., 5. Gada vai Infiniti fx35. Pārsvarā pa pilsētu, bet brīvdienās bieži uz copi mežos. Džipveidīgo, jo esmu 2metrīgs 110kg+ svaru zāles apmeklētājs, sedani riebjas
Kādi argumenti par/pret konkrētajiem auto? Kuram lētāka ekspluatācija, kuram teorētiski mazāk ķibeles, kuram jēdzīgāks remonts?
P.S. X5 nepiedāvāt, nepatīk.
P.S.S. Ar porsche nav plānots pontot meitenēm, vienkārši liekas arī tīri jēdzīgs variants + tā skaņa..
Paldies.