Par kādu izvēli mēs te runājam? msh nav bijusi izvēle - to trusi viņam opis mantojumā atstāja.
Paga, ko tu te tagad apzīmē ar "deviņdesmito gadu autobūvi"? Šobrīd ir runa par mašīnas izmēru, nevis uzticamību. Samērīga izmēra mašīnas ražo joprojām un ražos arī turpmāk - bet ražotājiem izdevīgāk ir ražot lielākas, un iestāstīt muļķiem, ka viņiem vajag lielāku un ka banka jau kredītu iedos.
Ar to slimīgo pozīciju ir vienkārši - kādam muļķim jau ir jāmaisa sasmakušais gaiss, ka notiekošais nav īsti normāls. Man nav nekādu pretenziju pret pamatoti lieliem transportlīdzekļiem, kas piedalās satiksmē - pa ceļu braucošs traktors - tas dodas apstrādāt zemi, pa ceļu braucošs autobuss - tas ved vairākus desmitus purnu, pa ceļu braucoša karavelle, kurā sēž kupla ģimene - bet tas ka kaut kādu personīgu kompleksu dēļ jātraucē apkārtējajiem, tas man gan nav saprotams. Reku cilvēks, kurš mani apvaino skaudībā, pats vienā tofikā atzinās savā egoismā - galvenais ir VIŅA ģimene, un tāpēc jābrauc ar XC90, jo to viņš uzskata par drošāku nekā kādu S80 vai V70 - tas ka otrā mašīnā tādēļ kāds/i viņa dēļ mirs, un vispār, tas ka viņš regulāri ikdienā rada neērtības apkārtējajiem ar to kasti, par to viņam nospļauties. Ja dižajā pilsētā dzīvojošie/strādājošie visi sakāptu savām vajadzībām atbilstošās mašīnās, vai vispār izvēlētos pilsētai piemērotāku transportlīdzekli - velosipēdu - korķi noteikti būtu stipri īsāki, par gaisa piesārņojumu droši vien nevienam arī īpaši nebūtu jāsatraucas. Turpinot domāt, noteikti vēl čupiņu līdzīgu piemēru varētu izdomāt.