1.Iesākumā sagādā sev krāsas biezuma mērītāju. Var paņemt nomā vai nopirkt ebay kautko šādu:
www.ebay.com/itm/221713459053?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Tas palīdz atsijāt potenciālos klientus uz vietas, netērējot naudu. Kritērijs - ne vairāk kā 3 krāsoti elementi. Svarīgi ir atrast špahtelētās vietas, ja tādas ir.
2.Pēc tam izsit pa datu bāzēm VIN-u. Es parasti piezvanu arī "draugam" IeM.
3.Ja pirmie punkti izpildās sekmīgi, tad mēģini sarunāt ar pārdevēju pārbaudi, kas parasti aizņem 1,5h. Pēdējo mašīnu pārbaudīju Karlo Motors.
Turi acis vaļā, uzdod daudz muļķīgus jautājumus no sērijas kas tas par eļļas pleķi, kāpēc ūdens tek no motora un izpūtēja, izrādi neviltotu interesi par auto, "pavelc" pārdevēju.
Internetā ir kaudze ar video kā pārbaudīt auto pirms pirkšanas. Ir arī auto kriminālistu ielikti video kā viņi pārbauda "konstruktorus". Pārsvarā RUS saitos, jo tur tā problēma ir ļoti aktuāla.
No šī esmu pats daudz ko mācījies:
Honda CR-V vs Nissan X-trail
Labdien,
esmu lietota pilsētas apvidnieka meklējumos. Dažādus variantus esmu izskatījis. Mana izvēle ir apstājusies pie šiem diviem variantiem. Honda CR-V otrā paaudze, feislifts (2004-2006) un Nissan X-Trail pirmā pauudze, feislifts (2004-2007). Der tikai dīzeļu versijas. Uzrakstiet lūdzu kādus pamatotus padomus/ieteikumus/faktus, kas jāņem vērā pie auto iegādes un ekspluatācijas. Tāpat labrāt uzzinātu kādu servisu, kas šādam auto var uztaisīt detalizētu pirms pirkšanas apskati.
Paldies