jā, un te taču seko Tas, ka tas smagais, kurš brauc aiz 2 vieglajiem, 9/10 gadījumu cierē viņiem tikt garām- viņš tādā stadijā nevar diži atpalikt vai ieturēt megapieklājīgu distanci priekš diviem neznokurienes ielīdējiem/vieglajiem. Ja tur 2 vieglie velkas- tātad, viens ir tās idilles iniciātors, otrs lielākoties garāmbraukt negribētājs/nevarētājs.Un tas inicianātors (bieži) izstrādā Vēl kādu pigoru, kura dēļ bremzē gan otrs negribētājs, gan tas smagais.
Ja šādā brīdī to delegāciju tramvajā dzen 2 latviski noskaņoti p-īpatņi (kuri nav neviena foruma biedri, ja nu vienīgi apoollo),un bremzēšanas brīdī abi vēlas iespraukties smagajam gar degunu- kas diez Tad notiek?? Pareizi teiksim- gānam smago.Bet, tie taču ir pa lielam labi cilvēki, starp kuriem gadās izņēmumi. Piemēram, viņu aprindās beidzmajā laikā tiekot īpaši necienīti tieši poļu braucēji- starp kuriem ir uzradušies vairumā visādi āksti, kuri visās iespējamajās valstīs un veidos grauj pat viņu/fūristu savstarpējās koleģiālās attiecības.
Garāmmmaucējam visos laikos un vietās ir "izdevīga" ātrumu starpība starp viņu un rindu, kam viņš mauc garām- tādējādi var "izvēlēties" sev vēlamo šķirbu.Un kas notiek, ja misējas un ja tajā kolonnā tādā brīdī sākas bremzēšana, pat ja tur pat neviens smagais ij tuvumā nav? Kāds kkur kādureiz laipni "aicina" ieklausīties,padomāt, izvērtēt vai "pamāca" kkādus potenciālos likumpārkāpējus, kā pareizi apbraukt vairākus auto? Pareiz,nee, jo tas tak nav vajadzīgs, to visu dara tikai bandīti uttt.Lūk no turienes arī necieņa un starpagadījumi, TAI SKAITĀ pašu "ātrbraukšanas" profesoru starpā.Izņemot vēl poliju, tādu attiecību nekur masveidā nav.Ja konkrēti man kāds nav Paklanījies- man pofig, es vnk ieinteresēti vēroju.Jo Kādam tak 1reiz ir par to jāparunā.Viens vēro/analizē barjeras, kāds cits saka, ka vairāki smagie viņam parāda "uzacinājumu"- bet viņi beidzamajā laikā reti to dara.Ja kādam paveicās izpelnīties, tātad tas par sevi lai priecājas.Jo pa 5km uz katru pusi jau sen ir zināms, kam ko rādīt un kurš ir "pimpuss".Nedarīt apzinātu ļaunumu un nebojāt pašam savu auru- bet ne visiem šāda "filozofija" šodien interesē.