- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Crash[addsig]
Izmeginajos visur, bet beigaas nonaacu viena vieta - Kantora iela. Tur ir gan jaunas rezerves daljas, gan var arii dabuut lietotas. Dzeki pashi jauc araa 850 un arii citus volvikjus un specializeejas tieshi shaja joma.
Man bija viena no tradicionalaam 850 vainam - saluzusi dzineja ventilacijas truba, kas atrodas zem kolektora motoriitim. Lai tam tiktu klaat, tad normaali bez maz vai jarauj nost kolektors ar visaam degvielas fiichaam. Dzeki noraava radiatoru un tika no saana klaat. Taja reizee samainiija ari dzineja augshejo spilvenu un vadiibas kompja elposhanas filtrinju un samaksaju par to cakareshanas 20 Ls par darbu un 20 Ls par materialiem. Leeti
Koleegei arii ir 850 un teceeja radiators - visi teica, ka jamaina bezotkazno, bet Kantora iela dzeki cakarejaas un lodeeja - nepleesa naudu.
Nu tas taaa - labs kantoris patrapiijas un apciemoju aizvien vinjus.
P.S.
kad pirku gaisa filtru, tad man bija izdegushas 2 panelja apgaismojuma lampinjas (2,5 Ls/gab Muusa) - tas man iedeva par velti
AutoNets, 6540919
Crash[addsig]
Crash[addsig]
Crash
P.S. A kaads zin kaut ko teikt par to shrotu Maarupee?[addsig]
Kantora iela ir Bierinji (Maarupes gals), esmu tur paaris reizu iegriezies, bet kaut kaa neaizkustinaaja... Izskataas paarlieku privaats iestaadiijums "prieks saviem comiem"[addsig]
Veel viena fiska - paprasiiju, lai parbauda pusasu gumijas. Dzeki uzreiz pateica, ka ja buus cauras, tad obligaati jaskalo mirongalvas, kameer veel veselas. Domaaju, ka cita servii nu diez vai ar tadam 'mulkjibam' nodarbotos- nomainiitu gumijas i viss.
katraa zinja man patiik
AutoNets
P.S.
tajaa Maarupes shrota no 850 pamaz - vairaak ir 7 un 9 seerija.
Kāds tas ir automāts (neko vairāk, kā to, ka japāņu, diemžēl nezinu). Vai uzticams, ko no sevis izsaka 'ziemas režīms' utt.
Vārdu sakot būtu priecīgs, ja kāds padalītos pieredzē.[addsig]
tas i kaa viss ko zinu[addsig]
Liriska atkāpe:
---
Biju reiz uz Provento aizbraucis - tīri sportiskas intereses vadīts, apskatīties tuvāk uz 850. Kas mani nošokēja - priemēram šis
(http://www.autonet.lv/viss.php?id=13960)
ir vairāk atliekas no mašīnas nekā kaut kas reāls. ABS bloks norauts, kondiška sūdīga (labākajā gadījumā spiediens javno par mazu), nobraukums pēc motora skaņas 200K+ (inž. kompensatori konkrēti grab, vibrē), paskatoties uz salonu visi 300K+ (pseido-koks nokritis, pakaļā pat salauzts, beņķi nodiluši līdz bezjēgai utt). Uz spidometra, protams, 140K. Nu, protams, apsēdos no cenas un tīri vai salikās, ka zem 6K EUR normāls 850 nespīd vispār, kamēr pilna CM-ka ar sludinājumiem pa 4K-5K. Nav laika un slinkums braukāt un pētīt
---
Vot tāda skarbā dzīves realitāte.
P.S. Crash - tu mani pazīsti. Anitas draudzenes Irinas dzeks ![]()
Nesen ieķēru SAAB 9000 Aero '93. Afigel i ņe vstal.
Vai volvistiem ir ko teikt šajā sakarā?
Maksā tāds zvērs tikpat cik T5.
Nedaudz laikam neesi kompetents shados tados jautajumos - nekaadi varsti jau tur negrab
To skanju rada degvielas sprauslas, kuras nosegtas ar spiidigu metaala vacinju - rada tieshaam atbalss efektu un liekas, ka grab. Panjem ar vienu roku noruj to vacinju nost - tad paklausies savos varstos..pilniigi nekaa nebuus.
Ja no Vaacijas kondiska vispaar dveshs, tad tas jau ir sasniegums.
Maksaa 6000 $ un brauc ar normaalu 850, ko Tu luuri uz kaut kadiem 4500$?? Ja peerc leeti, tad nepuksti, ka visaadi sroti. Par to cenu jau arii sroti tik tirgojas, ko tad Tu gribeeji???
Nu a par SAAB Aero tipa T5 ir taads pats peec parametriem a ja gribi labaaku iesaku pameegjinaat T5R, 850R vai S70R( 250 Zs, 6,8s lidz 100)
Crash
Volvo 850 T5[addsig]
Laikam līdz manīm neaiziet, ka ir dzīvē arī tādas labas lietas kā benzīna ekonomija, lēti remonti, mazi gabarīti utt. Audiks ir lieliskā stāvoklī un kalpo godam, bet ir KAUT KAS, kas viņam nav. Precīzi pat nespēju definēt - kas. Līdz ar ko prieka ar viņu braukāt arī nav.
Un investēt viņā kāpostu (tipa tur audio ielikt, riepas jaunas nopirkt vai vēl kaut ko) vienkārši neceļas roka. Laikam neesmu es racionāls cilvēks...
Ā nu un čoma nopirktais Rover 3500 Vitesse arī laikam ir darījis savu
luudzu iesakiet, kur lai dabuu Volvo 850 20V, automat, ar kondishku vai klimu????????????
kopsh piektdsienaas braukaaju pa plachiem, nu nau nekaa interesantaaa.... mioz kaadam ir kaads aparac paardoshanai??????
PLZ mail to: alext10@one.lv
Liels paldies par atsauciibu[addsig]
Plačos toč nekā nav. Vieni šroti. Un 94+ vispār nevar sameklēt. Īpaši jau Rumbulas perifērijā.
Šveices.Būs labāka komplektācija.