Pirms pāris gadiem Elkorā smukas čuguna pannas redzēju. Nezinu, vai vēl ir. Bet jā - čuguna panna ir lieta - uz visiem tiem pārklājumiem kartupeļus pareizi uzcept nevar. Pankūkas gan sanāk tīri nekas arī uz keramiskās vai teflona pannas.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Čuguna vai alumīnija panna, kas labāks?
Ap 1999. gadu nopirku Zviedru čuguna pannu - baigi labā, bet toreiz, kad pannas maksāja ap 5 lati spainī, šī bija Ls 39.-
Bet baigi labā. Drusku smaga - sieva to necilā, liek man. Viņai nav teflona, keramikas, vai nanopārklājuma. Bet paliek par mazu - 3 bērniem pankūkas vairs 25 minūtēs sacept nevar. Tāpēc pirms diviem gadiem nopirku kaut kādu fiskars pannu, arī ne pašu lētāko. Bet nu tā ir līka, un pankūkas cepas ar caurumu pa vidu. Kur pirkt lielāku čuguna pannu, bet lai nav ar divām rokām jāceļ?