Endoskops un katalizatora diagnostika

Volx Reģ.: 22.11.2018

Meklēju kādu kam ir endoskops un kas ir veicis katalizatoru apskati. Ir aizdomas, ka CEED katalizatorā notiek kkādi nepareizi procesi un vēlos diagnoscēt problēmu. Ir kādi ieteikumi? Vēlams pierīgā.

 
sviestdienis Reģ.: 31.05.2006
1 0 Atbildēt

aliexpress endoskops ap 5,- eiro. nemoki sevi un citus.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Kaut kur bija agrāk lasīta "interesanta" informācija, varbūt var iztikt pat bez endoskopa:

www.drive2.ru/l/8011736/ ... www.drive2.ru/l/8516313/

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Kā diez man varetu palīdzēt endoskopa pasūtīšana Ali, ja viņš nāks 30-40 dienas un es neko dzīve neesmu endoskopējis? Vēl pie tam par 5 eiro

Tieši tāpat arī ar kkāda rakstiņa izlasīšanu par noslāpšanu, apgriezieniem utt. Man viss strādā un nekas neslāpst.

Varu jau es griezties kādā grossauto vai KIA servisā pie Spices, bet tur jau auto klāt nelaiž un pateikt jau man var visu. Drīz kak raz vedīšu savu džedaju uz Skandi, tur jau arī var paprasīt par Ceedu, bet atkal jau beztolkā - klāt netikšu. Šis ir piedāvājums reāliem čaļiem, kam jau ir tas endoskops un kas jau ir kkur, kko skatījušies.

Par tiem rakstiņiem un katalizatora sabrukšanu.

Esmu tur izlasījies viss kaut ko, bet statistika rāda ka tas ir niecīgs daudzums uz RU fona, jo tur tās mašīnas(motori) ir ļoti populāri. Un, problēma ir ar noteiktiem gadiem(11-15), kas nav mans gads. Pašlaik mūspusē esmu atradis vienu nopietnu korejiešu apskatnieku un sliecos piekrist viņa viedoklim www.youtube.com/watch?v=pOyaZPBHfdA

p.s. viņš, starp citu, piedalās arī Liepājas rallijā ar savu Solari

Es vienkārši gribu ar katalika pārbaudi konstatēt vai motors strāda OK. Tjip kataliks var izdegt tikai tāda gadījumā - met eļļu, benzīnu, nepareiza detonācija. Pēdejais var būt pēc šitiem čiptūningiem un ievēroji, ka oficiāļi uzreiz paņēma benzīna analīzes tam noklapējušam motoram? Ja čalis būs pildījies ar 92 vai vel kādu brīnumu, tad vienkārsi viņām tas kataliks sadega no eksplozijas motorā, nepareizas benža sadegšanas. Tas lkm nav nekāds brīnums RU un to uzreiz oficiāļi pārbauda.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ja tas būtu dīzelis, tad dpfa aizpildījumu visreālāk mēra pēc spiedienu starpības.Vai tādi un vispār kādi devēji ir daudzmaz pajauna gada benzīnnieka katam, to es nezinu. Bet, ja reiz tava markai ir tāda nosliece uz kata cimperlīgumu,gan jau viņš arī tev var būt arī vnk nolietojies.Skaidrs, ka krieviem benzīns nav garantējams un visādus suudus viņi lej nonstopā un visos iespējamajos cohumos, bet tu tak nevari garantēt ka tavs visu laiku būtu ar visu to labāko braucis.Pieredzējis čiptūneris arī diezin vai tev teiks, ka ar endo tur kko var noteikt.Ja pat tu tos galus redzēsi ,tas taču nenorādīs kas īsti notiek viņam iekšā- tajos supetievajos garajos kanālos. Drīzāk jau iejaaj tur bākā to Oxicat -u un pāris bākas izbrauc.Ja būs/būs, bet ja nē, tad būs skaidrs ka nē.

boliks Reģ.: 22.03.2004
0 0 Atbildēt

Ņem to kur jāmaksā par piegādi, tad no pieredzes tie atnāk ātrāk līdz par 2 nedēļām nekā ir bezmaksas piegāde.

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Ne fakts, reizēm bezmaksas piegāde atnāk ātri, bet maksas ilgi. Ir manīti atsevišķi pārdevēji, kas uzsver ātru piegādi un pa lielam tā arī ir, ir pat 2 nedēļās atnācis.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Vēl var atsaukties tie, kas lieto programu Torque un kas var nolasīt lambazondes rādījumus. Tomēr tā ir elektronika un tiešu problēmu nediagnosticēs.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
3 1 Atbildēt

Kārtējais santīmpisis, kurš pa pēdējo naudiņu nopirka auto.

Aizved uz servisu, un tev tur visu pārbaudīs.

Protams, tas taču maksās naudu. Lētāk kā bomzim un ubagam plīties visiem, lai iedot paskatīties.

p.s.

endoskopi alieekspresā maksā ap 5 eiro. Piespraud vadu pie telfona un skaties telefona ekrānā. Nopērc, varēsi citiem ubagiem par pudeli dot paskatīties.

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
1 0 Atbildēt

Ne velna santīmpisis bet feniņpisējs.

feciic Reģ.: 09.05.2008
1 0 Atbildēt

Kurš ir tas serviss, kas veiks tiešām kvalitatīvu diagnostiku?

n53series.blogspot.com/2019/02/dilera-metiens-uz-6000-eur.html

Šis un personīgā pieredze rāda ka dīlerim ir pieejami instrumenti bet nav zināšanu ko ar viņiem darīt.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Interesants blogs, tagad nav laika visu pārskatīt. Žēl tikai, ka par BMW, bet tie dīleri jau visi ir vienā maisā bāžami.

Tad kuru tu katalistu iesaki?

feciic Reģ.: 09.05.2008
0 0 Atbildēt

Bloga autors izveica testu diagnostikas meistariem, šis tika atzīts par labu esam.

n53series.blogspot.com/2019/01/eksperiments-tresais-keiss.html

Turklāt maz ticams ka vizuāla apskate T

ledus9 Reģ.: 02.08.2004
0 0 Atbildēt

Lielisks blogs. Bauda lasīt!

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Ko cilvēx iedomājas redzēt katalizatorā ar 5 eur endoskopu no ali? Tu šamo neiebāzīsi caur izpūtēja galu līdz katalizatoram. Vēl vajag pacēlāju un noskrūvēt pusi izpūtēja.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tie ir vecā tipa katalizatori, tagad kataliks atrodas uzreiz aiz motora, pirms tās lokanās gofras. Sakot ja kataliks ir izņemts, tad uzreiz tā gofra paliek melna un bieži jāmaina.

Tagad atskrūvē lambazondi un pa to caurumu bāž iekšā un skatās. Pats gan neesmu bāzis, tāpēc meklēju kas ar to nav uz jūs.

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
0 0 Atbildēt

Nu gan tu vari fleitēt,citiem gofra stāv uzreiz aiz izplūdes kolektora.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Nu KO tu tur ieraudziisi ar to endoskopu?? Tu vinu tur pa tiem 0,0mm kanaaliem tajā suudā pa vidu iebāzīsi? Blakus kanālus redzēsi? Moška aizved uz magnētisko rezonansi, lai izpēta pa pilno? Ko tas dod, ka galu redzēsi? Ja jau pats gals ja izskatās sabiris, nu tas tak skaidrs, ka iekšā tad ir kirdiks pilnais.Īpasnieki vnk lohi- viņi nevar izlikt pacmit eur par pudeli šķidruma eksperimentam , bet viņi tur borē un plāno hvz kādus ķeneru pasākumus.Ja reiz zinams ka cimperlīgs motors, ka tas kats dārgs, ka gaidāms čakars- vai nevar pa nieka cenu mēģināt pats ik pa laikam nodrošināties,lai tas draņķis ietu pēc iespējas ilgāk? Izmet ārā tās lambdazondes- to meeslu pat dīzelim citureiz neviens nespēj noteikt, ka vinjš nekorekti strādā.Jā, iespējams vinjš strādā, bet iespējams jau kādu laiku ne tā kā vajag.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

650 rakstīja: Nu KO tu tur ieraudziisi ar to endoskopu?? Tu vinu tur pa tiem 0,0mm kanaaliem tajā suudā pa vidu iebāzīsi? Blakus kanālus redzēsi? Moška aizved uz magnētisko rezonansi, lai izpēta pa pilno? Ko tas dod, ka galu redzēsi? Ja jau pats gals ja izskatās sabiris, nu tas tak skaidrs, ka iekšā tad ir kirdiks pilnais.Īpasnieki vnk lohi- viņi nevar izlikt pacmit eur par pudeli šķidruma eksperimentam , bet viņi tur borē un plāno hvz kādus ķeneru pasākumus.Ja reiz zinams ka cimperlīgs motors, ka tas kats dārgs, ka gaidāms čakars- vai nevar pa nieka cenu mēģināt pats ik pa laikam nodrošināties,lai tas draņķis ietu pēc iespējas ilgāk? Izmet ārā tās lambdazondes- to meeslu pat dīzelim citureiz neviens nespēj noteikt, ka vinjš nekorekti strādā.Jā, iespējams vinjš strādā, bet iespējams jau kādu laiku ne tā kā vajag.

pavisam nejauši uzraku petro canada odficiālo izplatītaju latvijā.gattavojos eļļas maiņai savam ceedam, mekleju 5-30 un pc ir viena no attbilstosakajam ellam manejam motoram.varu ietteikt priekš dīzelisttiem vinu jauno 5w-30 eļļu priekš DPF filriem www.oilteh.lv/katalogs/pc-supreme-c3-x-syn-426

kantoris attrodas bukultu ielā, bet ir arī reģionos

majaslapa nepilnīga un arī veikalā viss nav izlikts, jājautā

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti