Ja Fiesta normāli komplektēta, ņemtu to. Reiz remontdarbu laikā man no apdrošinātājiem tika Ford Fiesta ar 1.0 Ecoboost turbodzinēju un automātu - ļoti patika ar to mašīnu braukt, iekšpusē arī vairāk vietas, nekā varētu šķist.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Ieteikumi jauna auto meklējumiem mazsaprotošai dāmai
Laba diena, vīri un, iespējams, arī pa kādai sievai!
Es - sieviete, jauna - meklēju sev braucamo. Tā kā "jo dziļāk mežā, jo vairāk malkas" nāku un lūdzu padomu jomas pārzinātājiem
Tātad, manas iespējas ir:
- Auto kopējā cena līdz 15 000 EUR
- Līzings (Finanšu. Operatīvo man sazinkāpēc mazliet bail ņemt). Turpinu cītīgi krāt pirmajai iemaksai.
Auto nepieciešams, lai es:
- Ikdienu brauktu uz darbu (18 km Rīgas ietvaros)
- Ik pa laikam aizšautu pie vecākiem uz laukiem - 50 km no Rīgas - normāls asfalts, nav bezceļu.
- Bērnu man vēl nav, pagaidām ikdienā braucu viena.
- Vispārīgi - dzīvotu diezgan ērti, bet arī ekonomiski. Četras durvis, normāla, ne milzīga izmēra salons. Principā, neliels pilsētas hečbeks.
Manas vēlmes būtu:
- Automāts. Patlaban braucu ar manuāli, bet labprāt pārietu uz automātu. Dažkārt man ir niķis slidināt sajūgu. Diemžēl.
- Žiperīgs (lasi - cik nu iespēju robežās - jaudīgs) auto. Iepriekšējais braucamais man bija 2000. gada Audi A3 (1.9 TDI) ar diezgan foršu uzrāvienu, tagad dienas aizvadu ar sazinkurāgada A6 universāli, kurš pie smagākas kājas aiziet diezgan smuki. Bet iekāpjot mammas Toyoya Auris (2007), pedālis grīdā un šķiet, ka mašīna vispār neiet uz priekšu. Ar šitādu man ietu ļoti, ļoti grūti.
- Bez kondicioniera, protams, nekādi
- Tīri sakarīga komplektācija. Pagaidām veiksmīgi parkojos arī bez visādiem pīkstuļiem, bet, protams, neiebilstu, ja tādi būtu. Un tāpat ar visām pārējām ekstrām - kruīzs, siltie logi, lietus sensori, utml - nav pirmā nepieciešamība it nemaz, bet, ja gadās, ka ir, es nesūdzēšos.
- Droši vien ne vecāks par 2015/2016 gadu. Nobraukums līdz kādiem 100k.
- Mazlietots auto. Ideālā gadījumā - no dīlera. Mazliet šķībi skatos uz ss sludinājumiem, kas pārdod no rokas mašīnu ar 40k nobraukumu. Man šķiet, ka kaut kas tur nav tīrs. Varbūt tikai mani putni.
Ko es patlaban esmu atradusi?
Apstaigājot dīleru lapas, man ir izkristalizējušies pāris kandidāti, kurus ielieku apakšā. Vispār mans sapņu auto ir Škoda Fabia, bet automāts komplektācijā man patlaban nav pa kabatai - viņiem te pārsvarā ir tikai manuāļi
Ļoti priecāšos, ja pakomentēsiet, kura no šīm kandidātēm labāk atbilstu iepriekšējam aprakstam un vispār ir sakarīgāks auto. Pagaidām uz testa braucieniem vēl neesmu bijusi, bet briestu.
1) mazliet.lv/lv/details/12
2) toyota.wess.lv/lv/lietots-auto?id=119169
3) mazliet.lv/lv/details/549
4) www.norde.lv/mazlietoti-nissan/show/offer3452.html?back_page=1
Eh, bija vēl viens pretendents, bet šis laikam jau nopirkts
Kādas ir jūsu domas - kurš no šiem četriem labākais? Un kāpēc - kam pievērst uzmanību? Es tiešām ļoti novērtēšu palīdzību! Paldies!