Ford galaxy kondicionieris

Kalvis63 Reģ.: 21.06.2020

Labdien! Varbūt kāds var padalīties ar zināšanām par Galaxy (2003 gada) kondicionieri...

Kad pieslēdz pie sisitēmas kondiška strādā tajā dienā. Nākamjā dienā vairs nedzesē tik ļoti. Un abas kondiškas trubas ir siltas.

Biju serviss kur uzpilda kondiškas, tur rausta plecus, jo ar mesaprot kas par lietu. Visas trubas vesalas.

Paldies jau iepriekš.

 
lynx85 Reģ.: 21.12.2005
3 0 Atbildēt

"serviss", kur uzpilda, parasti arī nesaprot. Viņiem galvenais uzpildīt, tajā dienā. Kas notiek rīt, tas jau pajāt. Meklē servisu, kur kondiškas arī REMONTĒ - tur tev atradīs vainu, un, gan jau arī sataisīs, ja cena tev patiks.

P.S trubas veselas - kas šo apgalvo? Pašam uz aci tā šķiet? Jebšu tas pildītājserviss, kas rausta plecus, tev tā teica?

Kalvis63 Reģ.: 21.06.2020
0 0 Atbildēt

servisa teica ka ir spiediens trubas, un arī pats redzēju ka trubās ir spiediens.. jokainākais tas ka pieslēdz pie sistēmas pārbaudīt vai ir spiediens un pēc tam kondiška normāli atkal strādā.. arī tajā servisā teica lai griežos servisā kur taisa kondiškas, jo viņi negrib sameloties kas par vainu..

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Kondišku ieslēdz vadības bloks nevis tā poga panelī, tā tikai padod signālu ieslēgt. Tālāk vai ieslēgs muftu jau atkarīgs no vairākiem faktoriem, spiediens, āra temperatūras sensors, signāls no muftas. Brauc pie elektriķa.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Te pat nevajag autoelektriķi, pietiks ar kādu tehniskāku VW vai audī īpašnieku kam ir VCDS; šaubos ka galaksim būtu savādāks klimata bloks nekā tā VAG brāļiem, kurš nerunātos ar VAG diagnostikas rīkiem. Vēl var provēt pameklēt internetā; pieņemot ka to klimatu ir ražojis hella, kļūdas un rādījumus visdrīzāk var apskatīties tāpat, paša klimata ekrānā - manam mk4 golfa klimatam attiecīģu aprakstu pdf formātā var atrast internetā.

polinaiost Reģ.: 24.06.2020
0 0 Atbildēt

Скукотища...

Познакомлюсь с молодым человеком! Я Полина, мне 23 года, блондинка, веселая и стройная! Только по-латышски плохо говорю..

Давайте пообщемся, а то скучно! Может встретимся, погуляем, искупаемся))

Пишите мне ---->> 18pop.tk моя анкета - polinkakis

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti