Opel Insignia 2009 Android Radio

ysakovs Reģ.: 06.02.2022

Labdien!

Sakiet lūdzu vai kāds savā auto ir meģinājis ielikt Android radio, tādu kā pievienotajā video? Pievienojot šo radio auto funkcijas nepazūd? Klimatu kontrole, brīdinājuma skaņas signali (parkošanās, drošības jostas) un viss pārējais... Un kopumā, cik tas viss ir droši?

Paldies!

youtu.be/05vPH0xcWpY

youtu.be/paoPYZdndT8

 
People Reģ.: 28.09.2020
0 1 Atbildēt

Grūti garantēt, taču ar izplēstu multimēdiju sistēmu un nocirptām klemmēm pievienojot strāvu atpakaļgaitas uguņu spailēm, atskan brīdinošie signāli tumbās. Diezgan interesanti, biju ļoti pārsteigts.

People Reģ.: 28.09.2020
0 3 Atbildēt

Androids nav Windows un vīrusi viņu neskar.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Pat nezinu, vai te vispār ir kāds Insignia īpašnieks? Teorētiski - konkrētam modelim ražotai magnetolai ar visiem pareizajiem štekeriem vajadzētu visam strādāt. Bet ieteiktu parakņāties un pameklēt info kādās Opel grupās/ forumos.

Neredzu gan nevienu iemeslu, kāpēc lai pazustu klimats vai brīdinājuma signāli kaut vai vispār bez magnetolas. Jebšu viņam tie signāli pa tumbām iet?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nezinu neko par Insignia, bet dažiem auto ir tie integrētie moduļi, un ja noņem "pogu paneli" tad var pazaudēt kādas daļas funkcionalitāti, bet ar radio tam gan nav tieša sakara, jāskatas kas un kā ir noņemts/atvienots.

feciic Reģ.: 09.05.2008
0 0 Atbildēt

Kā bildēs redzams-klimats netiek aiztikts.

Parkingiem ir savs modulis bet neatceros vai viņam bija savs skaļrunis vai izmanto audio sistēmas skaļruņus. Visus citus signālus stūrē instrumentu panelis.

Ko ceri iegūt instalējot to ekrānu? Par to naudu var nopirkt viduvēju telefonu-attiecīgi es necerētu uz mega veikstpēju un vispār kvalitāti kā tādu.

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
0 2 Atbildēt

People rakstīja: Grūti garantēt, taču ar izplēstu multimēdiju sistēmu un nocirptām klemmēm pievienojot strāvu atpakaļgaitas uguņu spailēm, atskan brīdinošie signāli tumbās. Diezgan interesanti, biju ļoti pārsteigts.

super! LOL

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti