kuras ir tās ērtības? Vai 'tas ,ka Tev visu laiku jaizpilsda līguma nosacījumus? Manā uzteverē ērtības ir tad ,ka es pats regulēju savas darbības. Gribu mani riepas negribu nemainu, gribu taisu apkopi negribu netaisu, gribu smēķēju salonā ,negribu nesmēķēju u.t.t. man viens zināms , kas perkot jaunu auto atsakās no garantijas, tā dabūdot papildus atlaidi un nav piesiets razotāja apkopēm
Nav jādomā kādas ripeas likt, kuru eļļu vai filtru, kad octa/kasko beidzas un ar kādiem riskiem viņu pirkt, uz riepu maiņu nevis jāstāv garā gara rinda bet piezvana un piedāvā ērtāko laiku. Tā teikt īsts autoprieks kad tik lej un brauc nevis domā par visu pārejo apkārt.
ta pat man viniem jazvana un japrasa ,ka elja jamaina, ,kada starpiba vai zvanu nomniekam vai pa taisno uz servissu, nomajot man jadomaa cik kilometrus nobraucu jo ir limits , vai es kaut ko nenoskrapeju , vai kaut kas nenolist salonaa vai bagazniekaa
Tu vienkārši esi praktiskāks cilvēks, kā jau droši vien gana liela daļa te, bet ne visi tādi.
Nu tad iedomājies - kāda dāma, kas nez zina, ne jēdz kaut ko. Viņai tikai pasaka, kādu degvielu ieliet un kad iegriezties uz apkopi. Pārējais viņu nerausta, spēj tik maksāt.