Mainīju ķēdi KIA Ceed Gross auto Ulmaņa gatvē
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Mainīju ķēdi KIA Ceed Gross auto Ulmaņa gatvē
Kāds jums dzinējs, un cik izmaksāja?
Starp citu, kaut kā nesank atrast tādu servisu Ulmaņa gatvē. Vai nosaukums i pareizs?
Supermakaka rakstīja: Kāds jums dzinējs, un cik izmaksāja?
Man 1.6 dzinējs, bet darba apjoms jau no tā nemainās, ja arī tas ir 2 vai 2.5 dzinējs. Vienkārši tie ir cilvēki, kas pārzin KIA/Hyundai motorus. Tas bija pasen un baidos kļūdīties cik tas maksāja. Man liekas ar visām detaļam kkur pie 700. Atceries, ka tur nemaina pliku ķēdi, bet arī spriegotajus un vēl visādus sīkus sūdiņus
Jā es saprotu. +/- zinu remkomplekta cenas, atliek tikai par darbu izmaksām uzzināt. Cik redzēju internetā - nav tas sarežģītākais variants ķēdes maiņā, pat dzinējs nav jāņem ārā. Man tieši to arī vajag - cilvēkus kas pārzin KIA/Hyndai motorus. Daudzos servisos kuros esmu bijis, diemžēl, maz saskaras ar Šāda veida auto, bet kad lieta iet par kapāšanos dzinējā, gribētos uzticēt darbu cilvēkiem ar labākām zināšanām.
Pag, A kas tev vispār par problēmu? Man vienkārši pārleca ķēde un vsjo, iedarbināt nevar. Kas tev - baigi grab vai kas pa vainu?
Man parādījās skaņa pie auksta dzinēja, kura ļoti līzinās ķēdes šalkoņai/graboņai. Vēl ir iespējams, ka kāds rullis vai kloķvārpsta ir pa galam, bet gribu būt gatavs dārgākajam scenārijam. youtube.com/shorts/K29317LrfdQ?feature=share
Supermakaka rakstīja: Starp citu, kaut kā nesank atrast tādu servisu Ulmaņa gatvē. Vai nosaukums i pareizs?
Tas Grosauto kaut kad nobankrotēja, pēc tam atkal atsāka strādāt, bet nebūtu brīnums, ja tā servisa vairs nav.
Tur jau man liekas bija tas, ka ipašnieks uztaisīja pašnavibu, bet kkāda rosība jau tur notiek. Bieži braucu garām
Tas ir šeit Mārupe, Mārupes novads
maps.app.goo.gl/yEwbWQPMzPwB4ERQ6
Aizbrauksi tur un tad jau kāds pateiks kur tie vecie meistari strādā
Liels paldies par informāciju!
Parokoties internetā sapratu, ka iespējams skaņa rodas dēļ beigta kloķvārpstas skriemeļa. Iebraucu tuvākajā servisā, un nomainīju - skaņas vairs nav.
KIA/Hyundai 2.2 (D4HB) dzinēja ķēdes maiņa Rīgā.
Labdien!
Vai varat ieteikt servisu, kurā var pārbaudīt, un ja nepieciešams nomainīt ķēdi D4HB motoram Rīgā. Vēlams labajā Rīgas krastā.