Ja kāds turētu tev pie rīkles nazi, bet negrieztu iekšā - vai tas būtu pārliecinošs pierādījums tam, ka tu neesi apdraudēts?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Ja kāds turētu tev pie rīkles nazi, bet negrieztu iekšā - vai tas būtu pārliecinošs pierādījums tam, ka tu neesi apdraudēts?
Manštein, ja pārbrauktu tikai un vienīgi Tev, vai tavam beibim! Tas būtu kaitīgi vai nē?
1. Jā
2. Nē
Protams, nē! Taču raksts lieliski parāda, ka pārsniedzot ātrumu nevienam netiek uzbraukts.
Kā tur bija tai dziesmā - cik stulbi nosist gulbi …
Viens nobraukts lohs nebūtu kaitīgi, tikai bik žēl un viss.
taaneko jaunā inkarnācija? sajma, nobalso par ātruma ierobežojumu atcelšanu! 😄
Interesanti, ka parastie demagogi ir klāt ar sašutumu par likuma burta pārkāpšanu, bet kā paliek ar patieso problēmu - masveida pārkāpšana ir pierādījums likuma stulbumam. Lai vai kā demagogiem ir vēlme izdomāt visādus attaisnojumus, bet lielākā cilvēku daļa ir visnotaļ likumpaklausīga un pārkāpj tikai nesaprotamus un neadekvātus likumus.
Ak tā. Ja skolās uzstājīgi mēģina tirgot narkotikas, tad aizliegums to darīt izrādās esam aplams. Cik % ir jālieto lai šo neadekvāto aizliegumu atceltu?
Pats sev liecies baigi asprātīgs, izdomājot absurdus un bezjēdzīgus salīdzinājumus?
Žēl, ka tu skolā ar biji starp tiem dažiem, kas ar narkotikam ņēmās, nevis pie vairākuma, kas tajā laikā iemācījās lasīt un ko nozīmē "vairākums".
Vairākumam, kas nepārkāpj, tas viss ir pie pakkaļas jo viņus nekādi neskar un par šiem ierobežojumiem cepās tikai sauja margināļu, kad tie ir saguruši no pašu kurinātiem topikiem par big pharma, piespiedu vakcināciju un chemtrailiem.
Vēlreiz - žēl ka skolā lietoji narkotikas, nevis mācījies lasīt un saprast izlasīto. Stulbi ir ierobežojumi, kurus pārkāpj vairākums, nevis tava muldēšana par narkotikām, kuras lietojot tu nekādi nepārstāvēji vairākumu.
Kā tad netiek uzbraukts.Vakar nupat (atkāl) uz slavenanās "Daugavgrīvass šossejas" kādam ira ticis Uzbraukts.Cerams, tas nava Rīgā.Pašā Metropopolītu Metropolē.Jā.
Kāpēc tu izdari secinājumu, ka avarijas cēlonis ir pārsniegtais ātrums? Iespējams, ka brauca ievērojot ātrumu un tāpat uzbrauca cilvēkam. Mēs vispār neko nezinam par avārijas apstākļiem.
Ja gadījumā nēēēsi "ievērojis",- es/tev jau kādus 7g te viena laidā "stāstu passaku" par TO, ka "mēs" praktiski nezinam gandrīz neviena negadījuma PATIESO cēloni.
Tā tur (Rīgas Metropoles Metropolipolītu "pārziņā" esošā) Davgavgav grīvass šosseja ir līķiem noklāta burtiski no vienas vietas (kamēr cien. rīgasLOhi te gavillē/Par! visādiem tādiem tiltiņņiem, veļļoceļiņiem,30km/sek ātrumiņņiem un/vai centrālajā atverē ieskrūvētajiem stabiņņiem).
Šajās trauksmainajās pirmsdirssvētku dienās ir iezīmējusies modīga tendence.
Ka pēcpuzdienas tumsiņā un daudzmaz intensīvas kustības apsstākļos ārpus pilsētas pa divjoslu šosejām garārindā/braucošie Lohi to dara ar "ātrumu" apm no 52 līdz 69 (km/h) , atsevišķās vietās attīstot kādus 77-78 (pēc kā parasti seko "savākšanās" uz 49. Un tas/tā notiek posmos kuros "atļauts" 90. Itin jo īpaši tādās vietās, kur ir garie V/vid posmi.Piem., smārdesķemeru lohmežā,jūrmalasloh apvedceļā,bauskasloh šosessejā un uttt.
650 rakstīja: Šajās trauksmainajās pirmsdirssvētku dienās ir iezīmējusies modīga tendence.
Ka pēcpuzdienas tumsiņā un daudzmaz intensīvas kustības apsstākļos ārpus pilsētas pa divjoslu šosejām garārindā/braucošie Lohi to dara ar "ātrumu" apm no 52 līdz 69 (km/h) , atsevišķās vietās attīstot kādus 77-78 (pēc kā parasti seko "savākšanās" uz 49. Un tas/tā notiek posmos kuros "atļauts" 90. Itin jo īpaši tādās vietās, kur ir garie V/vid posmi.Piem., smārdesķemeru lohmežā,jūrmalasloh apvedceļā,bauskasloh šosessejā un uttt.
Nu ka 650 reiž radār ir savu satiksmes mierinājumu panākuši! BET ja ir intensīvi, slikti utt ceļu un ne ceļu apstākļi ar sekojošiem neredzamiem lopiem, logu aizziepētiem un Ē-lamiņu apspīdinātiem lohauto vadītājiem, kuriem dažāda nesaturēšana!?
Vai tas ir labi?
1. Jā
2. Nē
3. Man vienalga...arī man!
Slēdzu inteliģento kruīzu uz lielāko distanci un klausos, klausos nu kas tur patreiz aktuāli. Pārdziedi mani 😅
Aiziet balsojam.
Atvainojos, nolohojos 🙈 Turpinām balsot ar īkšķi
1.Jā, tad 👍
2. Nē, attiecīgi 👎
Es balsotu drīzāk ar (3).va nu jāievieš kāds 4tais "bauslis"- ka po/uj.Un arī īsti "ceļaapsstākļi" tie nav- tā ir tāda vispārējā "labklājības" un "Vadītāju meistarības" izpausme.Itin jo sevišķi tagadējo kontroles ierīču draudu rezultātā zudusī valstiski/Vidējā kustību koordinācija un izpratne/Par!
Kas "man" nav īsti po/uj, tas ir ka daudzi tādi "rindāmaucēji" vienkārši NEPROT UZVESTIES. Un tie savā vairumā (diemžēl) nebūt nav tie regulārākie lohi, kādu dēļ tā delegācija tur staipās kā puņķis uz tiem 50-70.Tie ir vienkārši tādi "pieredzējuši/nevrozie" ,savas emocijas valdīt nevarošie.Tādus it kā (vajadzētuu) p/st visiem līdzekļiem, taču nav ne jēgas, nedz vairs arī kāda diža iekāriena.Turklāt, viņi diez vai arī ko "sapratīs".
Es kad panāku rindu,tak skaidri redzu,- ok,tā ir pus/km gara,es prātā pafiltrēju (paflirtēju?)- cik man km ar viņiem tagad tajā korī nāksies p/sties un kā (cikos kilo metros) es ar viņiem varētu "izrēkināties".Ja saprotu, ka "nau vērc"- nu ta na-uj man tur līst,nu priekš kam tajā suudā iesaistīties! Ciešam tad visi kopa, viens/otru lieki neapgrūtinam.
Bet redz nēē- "viņš" kad mani kā beidzamo tur noķer- viņš tālāk brauc ar savu pusnoregulēto suuudalukturi man spogulī, tieši knapi 5m no manas noputtējušās drsass.Ko viņš "no manis grib"??? Mudina uz kaut/ko, kko "gaida"- nu kkas tas īsti ir?? Man ne tikai ka priekšāesošos LOhus jāuzrauga, man tagd vēl arī par Viņu būs "jāparūpējas".Ja nu kas, lai tas lohs manā iszpuhtējā neieliekās....
"ES" ieteiktu par tādiem Kungiem parūpēties iejūtīgā veidā- vai nu pabraukt kādu kilometru tuvāk visusstrīpai (ja tur ir pietiekoši daudz tās žļurgass), vai nu "pieņemt max pa Labi" (tur parassti ir gandrīz Vienmēr) ;P
Nu jau 650 x te par to ūdu runājam. Kam tā strīpa uz ceļa, starp ceļiem, bet jā sēž tev pie. Neko jau tur īsti neredz, varbūt grib tavā, spogulī ieraudzīt ar, ko!?
Nebūšu te populārs, kad šhitie tirekļi apnīk, nometu nedaudz vēl paņemu pa labi paskatos kolon t ur priekšā. Ielieku sport, un aizmaucu visiem garām. Žēl bet, speed ommetrā neskatos. P no tieku vaļā, kādu laiku var atkal mierīgi 90 ripināt ies.
Pieļauju ka paliela daļa to kas mazliet nolād v-vid radarus tieši tāpat arī dara - sameklē sev "klusu" vietu un mierīgi ripina savā ierastajā ātrumā tā lai "palīstu" zem "vidējā ātruma" mērierīču "intereses robežas" ...
Un kā līdz tam "klusumam un harmonijai" nokļūst "zīmīgi paklusē" ...
Spidometrā neskatamies- nu tas taču skaidrs, ko tur neesam redzējuši.Vienīgi kā savureiz kādam nepaveicās,ka tieši Tajā brīdī kāds viņu piefiksē.Pirmssvētku steiga, mandrāža- nu jācenšas savākties,tīšām/jāpiedomā...
Bet te tagad ir iedibinājusies standart situācija, ka lielā daļā gadījumu tu vienkārši nevari tikt viņiem garām.Jo tev visu laiku nāk purnā pretimmaucēji (turklāt arī tie ir līdzīgā situācijā).Tur arī kāds drošvien ko "gribētu".
Tak jebkurš normāls braucējs,kurš savā tajā bio-grāfijā ir uz ceļa pavadījis kādu ievērojamu laiku,šis visas "izpausmes" lieliski māk iztulkot.Protams, atrodas lohi arī starp tādiem, bet nu pārsvarā taču ir saprotams.
Kas ir galēji "nelabojamie"- tie ir visādi tā dēvētie "pāķi" (īpaši, ja darbība notiek kādā "savā" apkaimē),vai pa ikdienas maršrutu "uz/no Darba maucošie", kuri p/s bez gaismām un bez jebkādiem "uzvedībass principiem".Jo "tālāks" ir šis ikdienas maršruts, jo vairāk nekaunības uzkrājas.Visos laikos tādi bijuši.Piem., čhippots suuuda volvo- lūk jaunāko laiku "simbols".Viņi visu šo tematisko sadaļu visdrīzāk uzskata par lohu sarunām un lohu problēmām.Tālākā ceļā viņš šhitā visdrīzāk abdristos un/vai izstieptos, bet te viņš ir Kings.. king-kongs, e beo mat ;ppp
650 rakstīja: Spidometrā neskatamies- nu tas taču skaidrs, ko tur neesam redzējuši.Vienīgi kā savureiz kādam nepaveicās,ka tieši Tajā brīdī kāds viņu piefiksē.Pirmssvētku steiga, mandrāža- nu jācenšas savākties,tīšām/jāpiedomā...
Bet te tagad ir iedibinājusies standart situācija, ka lielā daļā gadījumu tu vienkārši nevari tikt viņiem garām.Jo tev visu laiku nāk purnā pretimmaucēji (turklāt arī tie ir līdzīgā situācijā).Tur arī kāds drošvien ko "gribētu".
Tak jebkurš normāls braucējs,kurš savā tajā bio-grāfijā ir uz ceļa pavadījis kādu ievērojamu laiku,šis visas "izpausmes" lieliski māk iztulkot.Protams, atrodas lohi arī starp tādiem, bet nu pārsvarā taču ir saprotams.
Kas ir galēji "nelabojamie"- tie ir visādi tā dēvētie "pāķi" (īpaši, ja darbība notiek kādā "savā" apkaimē),vai pa ikdienas maršrutu "uz/no Darba maucošie", kuri p/s bez gaismām un bez jebkādiem "uzvedībass principiem".Jo "tālāks" ir šis ikdienas maršruts, jo vairāk nekaunības uzkrājas.Visos laikos tādi bijuši.Piem., čhippots suuuda volvo- lūk jaunāko laiku "simbols".Viņi visu šo tematisko sadaļu visdrīzāk uzskata par lohu sarunām un lohu problēmām.Tālākā ceļā viņš šhitā visdrīzāk abdristos un/vai izstieptos, bet te viņš ir Kings.. king-kongs, e beo mat ;ppp
Nu, re...nevajag vainot tos kas brauc lēnāk par tevi. Vainīgi ir tie, kas brauc pretī. Kāpēc tiem lohiem jābrauc uz Rīgu, ja visi pārējie brauc prom no Rīgas?!?
Rīgas dome pierāda -ātruma pārniegšana ir nekaitīga
jauns.lv/raksts/zinas/633206-automatizeta-atruma-kontrole-pie-izglitibas-iestadem-uzrada-milzigu-skaitu-parkapeju
Ar šo Rīgas dome ir pārliecinoši pierādījusi, ka ātruma pārniegšana ir pilnīgi nekaitīga. Ja ir tik daudz ātruma pārkāpēju un nav boja gājušo un cietušo kalni, tad skaidri redzams, ka ātruma pārniegšana ir pilnīgi nekaitīga.