- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam

0pis rakstīja: Nabagu cīņas par bezmaksas elektrību, latvijcu kalmārs jopcik-popcik. Un tas jau ir tikai sākums, kad es jums saku.
Man amizantu stāstu stāstīja. Nopircis cilvēks elektrisko Porsche un bonusā bezmaksas uzlāde vai nu kādu laiku, vai mūžīgi - nezinu. Esot domājis, ka varēs periodiski piestāt un iepist kapeiku, kā jau nabadzīgam cilvēkam ar Porsche pieklājas, bet tak izrādoties, ka nemaz tik koši nav - gribētāji nereti esot lielākā skaitā, kā štepseļi. Ko lādēšanās laikā tur darīt, īsti skaidrs nav.
imzz rakstīja: vads ved no īpašnieka dzīvokļa. Kurš teicis, ka no dzīvokļa ? Ticamāk, ka nevis no dzīvokļa, bet no bēniņu kolektīvās elektrības vai jebkādas sadales kastes, apejot skaitītāju. Vecajās mājās skaitītāji ir dzīvokļos, viegli atveramas sadales kastes kāpņu telpās. Turklāt viņam vadu vilkt uz dzīvokli būtu muļķība. Ja pieslēgts kolektīvajai elektrībai, viņš var mierīgi teikt, ka neko par to nezin, kāds labs cilvēks uzlicis :-/
Stipri šaubos, ka no kolektīvās elektrības. Tas iespējams tikai tādā gadījumā, ja visi pārējie mājas iedzīvotāji ir absolūti lohi. Vai arī ir kaut kāda, visiem izdevīga vienošanās.
650 rakstīja: Man atkal ira šitāds jautājums.Anda vienkārši nolohojās, vai kas īsti tur notika. Kas tas ir- varbūt ka plašlohatronizācijas līdzekļos plaši (apzināti,mērķtiecīgi) izkopīpistots "atgādinājums", ka šodien jebkuru var pataisīt par lohu, vai kā? www.jelgavniekiem.lv/kriminalzinas/gimenei-jelgava-pie-restorana-apskade-auto/
Šoreiz jā iĀ tā sanāca. Bet nu varu iedrošināt Jelgavā nebraukāt prom no lielveikalu uc P. Atstātās buktītes vai skrambiņas uz sveša īpašuma, Jelgavas P mīl sazīmēt jūs kā avārijas notikuma vietas pametēju.
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)