Pieredze ir tāda, ka es tur neieteiktu kādam braukt, kā uz lielu daļu oficiālo dīlerservisu, kur autobraucēju uzskata par slaucamu govi, kā paver tās iestādes durvis, tā maksā nesakarīgus ciparus par apkopēm, stāsta visādas muļķības, cik sarežģīti ir veikt šos darbus, bet kvalitāte bieži pieklibo. Tieši šo pašu tekstu varu ielikt copy paste pie Audi dīlera. Es pat garantijas laikā savu G11 uz turieni vairs nedzinu, kad man atdeva auto, pēc rūpnīcas atsaukuma remonta, bet viņš knapi kustējās uz priekšu, kad atdeva, prasu tam čalim, kas izdzina auto, vai nejuta, ka mašīna knapi kustas. Atbilde, jā jutu, domāju, ka Tu pats esi viņu tā saprogrammējis! ![]()
Kādas pāris stundas pasēdēju, sataisīja, bet ko, tā arī nepateica, tik sapratu, ka meistara kāsis. Mollerā vienreiz tā saregulēja savirzi, ka gandrīz no ceļa nobraucu, kā atlaidu stūri, utt. varu stāstīt.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam

BMW autoserviss Rīgā. Atsauksmes par BMW Inchcape auto servisu
Kāda ir pieredze un atsauksmes par BMW autoservisu no BMW Inchcape?
ADRESE: BMW Inchcape
Dārzciema iela 64A, Rīga, LV 1073, Latvija
Servisa un rezerves daļu tirdzniecības darba laiks:
Servisa
KONTAKTI: tālrunis: 67828602 Sazinities WhatsApp: 28038038, e-pasts: serviss@bmw.lv
Aicinām veikt rezerves daļu pasūtījumu un uzdot jautājumus, rakstot uz mūsu e-pastu detalas@inchcape.lv, norādot automašīnas šasijas numuru.