BMW autoserviss Rīgā. Atsauksmes par BMW Inchcape auto servisu - Forums - iAuto
BMW

BMW autoserviss Rīgā. Atsauksmes par BMW Inchcape auto servisu

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāda ir pieredze un atsauksmes par BMW autoservisu no BMW Inchcape?

ADRESE: BMW Inchcape

Dārzciema iela 64A, Rīga, LV 1073, Latvija

Servisa un rezerves daļu tirdzniecības darba laiks: 

• Pirmdiena - piektdiena: 8:00 - 19:00 (pēc iepriekšēja pieraksta) 
  • Sestdiena: Slēgts 
  • Svētdiena: Slēgts 

Servisa 

KONTAKTI: tālrunis: 67828602 Sazinities WhatsApp: 28038038, e-pasts: serviss@bmw.lv 

Aicinām veikt rezerves daļu pasūtījumu un uzdot jautājumus, rakstot uz mūsu e-pastu detalas@inchcape.lv, norādot automašīnas šasijas numuru.

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
4 0 Atbildēt

Pieredze ir tāda, ka es tur neieteiktu kādam braukt, kā uz lielu daļu oficiālo dīlerservisu, kur autobraucēju uzskata par slaucamu govi, kā paver tās iestādes durvis, tā maksā nesakarīgus ciparus par apkopēm, stāsta visādas muļķības, cik sarežģīti ir veikt šos darbus, bet kvalitāte bieži pieklibo. Tieši šo pašu tekstu varu ielikt copy paste pie Audi dīlera. Es pat garantijas laikā savu G11 uz turieni vairs nedzinu, kad man atdeva auto, pēc rūpnīcas atsaukuma remonta, bet viņš knapi kustējās uz priekšu, kad atdeva, prasu tam čalim, kas izdzina auto, vai nejuta, ka mašīna knapi kustas. Atbilde, jā jutu, domāju, ka Tu pats esi viņu tā saprogrammējis! Kādas pāris stundas pasēdēju, sataisīja, bet ko, tā arī nepateica, tik sapratu, ka meistara kāsis. Mollerā vienreiz tā saregulēja savirzi, ka gandrīz no ceļa nobraucu, kā atlaidu stūri, utt. varu stāstīt. 

0 0 Atbildēt

Šis tomēr šokē, ka ir tik traki

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Kā garantija cauri, tā rādīties dīleru servisos nav nekāda vajadzība. Cerēt, ka kaut ko sataisīs ārpus garantijas kā labas gribas žestu ir naivi, dīlerim ir pajāt par zīmola reputāciju un neies tērēt laiku kašķējoties ar zīmola turētāju par klientu, jo vieglāk ir noslaukt naudu no klienta kā no ražotāja. Savukārt maksāt dīlera cenas(100eur/h) par salona filtra vai eļļas maiņu tur jābūt galvu saspiedušam.

Joprojām esam attīstības valstu sarakstā un ražotājiem neinteresanti, tāpat neko nepadarīsi. Ak nē uzsūtīsi PTAC, kā nobijās.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Man savā laikā Passatam sprauslas samainīja… un tikai tāpēc, ka auto (7 gadīgs) bija pie dīlera kopies. Toreiz, cik atceros, viena maksāja 400 latus. Nissan padsmitajos gados masveidā dīleros apkalpotajiem Juke uzsauca CVT kārbas, klients maksāja tikai par darbu. Paziņam nedēļu pēc garantijas beigām SEATam motors noņirdzās, arī pēc good will samainīja, jo lojālais… Ar to girbu teikt, ka  dažreiz tie 100 euro stundā par apkopi var arī diezgan labi atmaksāties.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Iepriekš, jau te rakstīju. Arī rūpnīcas atsaukuma laikā, manot nelielu detaļu salauž stipri vairāk kā. Un tad tas maiņas process ievelkās tā ka maz neliekās 3+ned. Maiņas auto nekompensē.

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
1 0 Atbildēt

iAuto rakstīja:

Mersis jauns nekad pašam nav bijis, bet čomiem kam ir, agrāk par Domeniku stāstīja tādus brīnumus, ka pat neticējās. Viens čoms pat nepilnu gadu bija servisa vadītājs tur, pasen gan, teica, ka pilnīgs bardaks, maigi sakot, tad gan bija cita vadība ar eskortdāmu priekšgalā. Nu nav man ticības dīlerservisiem. Atceros sievas Audi braucot kruīzā, peldēja apgriezieni, dīlerservisā saku nav labi, tie tik nodzēš kļūdas katru reizi par pārsimts naudām, un atbild, kā es zinot, moš tā ir jābūt, protams, tas viss beidzās ar kārbas kapitālo remontu, kuri viņi nemaz nemācēja veikt, izrādās vadības bloks gļukoja, ko arī dabūjām mainīt, remonts, protams, štukās, būtu to konstatējuši un sapratuši, kārba nebūtu nokauta. 

0 0 Atbildēt

Uztaisīšu arī Veho tēmu ar Mercedes

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Motorolers rakstīja:

iAuto rakstīja:

Mersis jauns nekad pašam nav bijis, bet čomiem kam ir, agrāk par Domeniku stāstīja tādus brīnumus, ka pat neticējās. Viens čoms pat nepilnu gadu bija servisa vadītājs tur, pasen gan, teica, ka pilnīgs bardaks, maigi sakot, tad gan bija cita vadība ar eskortdāmu priekšgalā. Nu nav man ticības dīlerservisiem. Atceros sievas Audi braucot kruīzā, peldēja apgriezieni, dīlerservisā saku nav labi, tie tik nodzēš kļūdas katru reizi par pārsimts naudām, un atbild, kā es zinot, moš tā ir jābūt, protams, tas viss beidzās ar kārbas kapitālo remontu, kuri viņi nemaz nemācēja veikt, izrādās vadības bloks gļukoja, ko arī dabūjām mainīt, remonts, protams, štukās, būtu to konstatējuši un sapratuši, kārba nebūtu nokauta. 

Padsmitajos gados pat bija tāda lapa izveidota - antidomenikss.lv Tur varēja interesantus stāstiņus palasīt.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Motorolers rakstīja:

iAuto rakstīja:

M kam D ar 2 dzinēja eļļas sūkņiem un plastmasas ieplūdes kolektoru, kas kopā ar egr izveidots kā nejaucama daļa…Kapisti biezie brauc uz LT labot 🤣

Lasītākie raksti

Jaunie raksti